Review: Kiko Unmeasurable length fibers mascara


Tijd voor weer een ouderwetse review van mijn meest onmisbare product in mijn make-up collectie: mascara! Bij Kiko kocht ik de Unmeasurable length fibers mascara (wat een naam weer), een nieuw product in de collectie. Ik ben over het algemeen erg te spreken over Kiko mascara, dus een nieuwe favoriet leek me niet mis.

Kiko Unmeasurable Length mascara- 9,90 euroDe verpakking vind ik wel cool, hij is heel groot! Dit is wat Kiko erover zegt:

"Als dat nog niet genoeg is, is er ook Unmeasurable Length Fibers Extension Effect Mascara, verrijkt met driehoekige vezels. De innovatieve applicator met drie bolletjes bestaat uit verschillende vezels: het midden, met zachtere vezels, zorgt voor een optimale afgifte, de punt, met hardere vezels, is ideaal om de kortste wimpers te definiëren. Het resultaat? Een panoramisch en extreem "extension"-effect."

Leuk marketingverhaal met veel blabla, maar dat gaan we uiteraard eens kritisch testen.Het borsteltje bestaat uit drie bolletjes. Het doet me een beetje denken aan die Telescopic mascara van een paar jaar geleden (die met dat ene bolletje met plastic haartjes). Ik moet zeggen dat ik de verdeling van de mascara op het borsteltje zelf niet helemaal top vind. Eigenlijk alles zit op het voorste bolletje.

Dit is het resultaat! Boven is het een dunne laag, op de onderste twee foto's heb ik meerdere lagen aangebracht. Dit is hoe ik het wel mooi vind, het kan zijn dat jij het helemaal niks vindt. Je kunt best veel kanten op met deze mascara. Met één dunne laag heb je een basic resultaat en met meerdere lagen kun je aardig veel volume opbouwen. Ik werk dus wel grotendeels met het eerste 'bolletje' omdat daar het meeste product op zit. Stiekem is dat best handig.

Waarom ik zo van de mascara's van Kiko houd, is omdat ik gewoon GEEN vlekken rondom mijn ogen krijg. Helemaal niets. Dit is ideaal voor mensen met een vetter huidtype of mensen die wat meer transpireren dan gemiddeld, want daarbij wil de mascara wel eens vlekken. Bij deze mascara krijg ik ook geen vlekken, dat is zo fijn! Het is wel zo dat ik deze mascara niet dusdanig beter vind dat de andere mascara's van Kiko. Ik merk niks revolutionairs aan het borsteltje, haha! Maar alsnog fijn.

Ken jij de mascara's van Kiko? 

3 opmerkingen

  1. Ik heb toevallig gisteren met deze mascara in mijn handen gestaan maar mezelf even streng toegesproken dat ik eerst maar eens moet opmaken wat ik nog heb liggen :) ziet er niet slecht uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne review, het resultaat mag er zijn!Ik heb voorlopig nog (meer dan) genoeg mascara's liggen, maar als ik weer een nieuwe nodig heb neem ik zeker een kijkje bij KIKO.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er echt goed uit! Ik wil ook nog zelf een keertje een mascara van Kiko uitproberen, ben benieuwd of ik dat hetzelfde resultaat bij mijn wimpers krijg.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!