Review: Miss Sporty Studio Lash colour eyeliner


Vorige week ging ik op zoek naar een witte eyeliner. Deze vond ik niet bij de Etos, maar ik vond wél hele leuke gekleurde eyeliners in het schap bij Miss Sporty. Ik laat je vandaag twee hippe kleuren van de Miss Sporty Studio Lash colour eyeliner zien, namelijk Neon Yellow en Arty Blue Spring.

Miss Sporty Studio Lash colour eyeliner- 3,49 euro 


De verpakking is leuk en vrolijk! Sowieso ben ik er enorm over te spreken dat een budgetmerk als Miss Sporty experimenteert met felle kleuren. I like! Volgens mij is dit officieel een 'zomercollectie', maar zitten ze wel in het vaste assortiment. 


Ietsje minder aan deze eyeliners: de grote opening. Het wordt al snel een kliederboeltje. Ik heb dit product eerder gereviewd (klik) in de normale, zwarte versie en toen merkte ik het ook al op.


Het kwastje is lang, dun en flexibel. Ik vind de eyeliner hierdoor niet geschikt voor een 'beginner'. Het is even oefenen! Ook zeker met deze substantie.


Het is namelijk niet zo dekkend in één keer zoals je waarschijnlijk gewend bent met zwarte eyeliner. Je zult hiermee zeker twee, drie keer opnieuw dekking op moeten bouwen. De kleuren drogen overigens mat op. Ik vind ze bij direct aanbrengen een klein beetje waterig, maar het viel me toch niet tegen!Hierbij de gele eyeliner! Wow, die knalt echt van het scherm. De wing is niet helemaal mooi recht, maar hey... je kunt niet alles hebben.


Geloof het of niet, maar de bovenstaande eyeliner heb ik 'gewoon' op een normale dag gedragen. Ik kreeg er zelfs twee complimentjes door! Heuuuu. Arty Blue Spring lijkt bijna wel oogschaduw! Erg tof. Ik krijg mijn wimpers op sommige dagen trouwens echt niet 'uit elkaar', voordat iemand het opmerkt. I do try ;-)

Ik ben dol op gekleurde eyeliners zoals jullie misschien wel weten, en dit zijn echt pareltjes! Heel goedkoop, goed op te bouwen en de kleurkeuze is top. Het is even oefenen én je hebt meerdere lagen nodig voor een goede dekking, maar voor 3,49 euro zijn ze zéker de moeite waard.

Kende jij de Miss Sporty eyeliners al?

7 opmerkingen

 1. wauw wat stoer! Ik zou t zelf niet zo snel dragen alleen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh super gaaf die kleurtjes! Dat ga ik onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof!! Al heb ik denk ik niet de ballen om het ook echt te dragen haha! Als je trouwens nog een witte eyeliner zoekt: Essence heeft er één, maar die is geloof ik alleen te vinden in twee- en driemeterschappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er inmiddels eentje gevonden bij Rimmel, maar twijfel toch of ik hem ga gebruiken.. Voor een look is het cool, maar dat gaat mij dan weer te ver om dagelijks te dragen haha

   Verwijderen
 4. Wauw ik vind ze erg gaaf, en wat een prachtige foto's heb je gemaakt!
  Erg leuke blog heb je, vind ik. Ga ik zeker in de gaten houden :-)
  XX Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah thanks voor je leuke compliment! Makes my day!

   Verwijderen
 5. Mooi en netjes opgebracht staat het goed met rechte lijn. . .

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!