Tropische oogschaduw: Kleancolor High Drama palette


Dramaaaa! Jaha, af en toe houd ik wel van een beetje drama. Drama in de vorm van een palette, natuurlijk. Ik kocht het Kleancolor High Drama palette via Beautyjoint en ik heb er meteen een kleurrijke ooglook mee gemaakt. Kijk mee!

Kleancolor High Drama palette- 2,99$ via Beautyjoint.com

Het Kleancolor High Drama palette bestaat uit acht hele felle matte kleuren. Dit is echt een heel leuk en goedkoop palette als je wil beginnen met kleurrijke looks (zoals ik dus). Ik zou persoonlijk niet zo snel een heel duur kleurrijk palette kiezen, omdat je deze kleuren er nu eenmaal minder bij pakt. Een populair palette met soortgelijke kleuren is het Urban Decay Electric palette voor bijna 50(!) euro. Wat ik eigenlijk wil zeggen: dit zijn geen kleuren voor elke dag, dus ik accepteer een iets minder hoge kwaliteit (maar geen bagger!).

Er zit overigens een kwastje bij. Ik gebruik die zelf niet, maar als je niets anders hebt is het prima.Dit zijn ze dan! De kleuren die echt top gepigmenteerd zijn, zijn oranje en geel. Zeker met geel ben ik erg blij want daar kun je erg toffe looks mee maken. Kleur 1 en 2, paars en blauw-paars, zijn ook prima gepigmenteerd.

Een kleur die mij erg tegenviel is de lichtgroene soort van limoenkleur. Deze was erg poederig en het pigment is niet zo in orde. In het midden zitten kleur 5,6 en 7. Die zijn niet echt van hoge kwaliteit, maar ook niet slecht. Dat vind ik een prima score! Laten we eens kijken hoe dat op het oog uitvalt...


Jaaa, dit vind ik leuk hoor! Met de groene kleur kwam ik iets minder goed uit de voeten, maar de look is naar mening wel geslaagd.

Overige producten: Catrice Liquid eyeliner waterproof
Jordana Color Envy eyeliner in menthe passion
Gypsy Lashes 908
Kiko mascara (onderste wimpers)

Het palette is ideaal als je wat fellere kleuren wil gebruiken, maar geen zin hebt om veel te betalen. De beste kleuren zijn wat mij betreft geel en oranje. Het leuke is dat dit palette je inspiratie geeft, heel leuk! Ik kan niet wachten om jullie meer looks te laten zien via mijn Instagram.

Zou jij deze kleuren dragen?

3 opmerkingen

  1. Mooie look, maar ik draag nooit zo'n kleurtjes :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkere felle kleurtjes! Ik zie het graag als pop kleur onder de wimperrand.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!