Mijn MAC Cosmetics stash

Vinden jullie stash-posts net zo leuk als ik? Ik hoop het, want vandaag heb ik er eentje voor jullie. Ik laat jullie alle producten van MAC Cosmetics zien die ik momenteel in mijn bezit heb. Kijk zeker even mee!


Op dit moment bezit ik vijf MAC lipsticks. Dit is niet heel veel. De reden: ik wissel véél en vaak. Ik ben meestal snel uitgekeken op een kleur. Dan ontsmet én verkoop ik hem weer. 

Mehr is een matte, nude-roze tint, Sunny Seoul is een vrolijke, roze 'barbie' tint, Vermillion Vee komt uit de Chris Chang collectie en is rood met een vleugje oranje, Captive is roze-paars en Twig... behoeft die nog uitleg? Volgens mij heeft echt iedereen Twig ;-)

Twig is overigens, samen met Mehr, één van de weinige kleuren die ik NIET zomaar weg zou doen. Die kleuren kunnen altijd!Dan een nieuwe én oude aanwinst! Links zie je mijn MAC Prep+Prime poeder die ik pas een paar dagen geleden heb besteld. Hij bevalt goed, zal ik hem reviewen?

Rechts een limited edition van de Rocky Horror collectie uit 2014. Het is een combinatie van Emphasize (wit glanzend poeder) en Bone Beige (een soort NYX taupe). Dit is zo'n mooie kleurcombinatie voor mijn lichte huid! Beide poeders zijn ook als losse pan aan te schaffen bij Pro stores van MAC. Als deze opgaat, koop ik beide kleuren zeker opnieuw.Links mijn everyyyy single dayyyy blush! Ik heb het natuurlijk over Peachykeen. Ik gebruik hem nu twee jaar dagelijks denk ik. Ik heb er zelfs ook twee.

Rechts de meeeega mooie Mineralize Skinfinish in Refresh uit de Sharon Osbourne collectie (2014 was een goed jaar voor MAC haha!). De highlighter hieruit is PER-FECT. Ook de bronzer gebruik ik dagelijks.Dan mijn paradepaard, het duurste product dat ik bezit van MAC: het Look in a Box palette in Beige uit, hoe kan het ook anders, 2014. Dit is een prachtig palette, maar ik gebruik hem om eerlijk te zijn véél te weinig. Ik grijp toch vaker naar losse producten.

Ik weet trouwens dat sommige mensen anti-MAC zijn omdat de producten/grondstoffen op dieren worden getest. Ik vind dat uiteraard geen goed iets, maar het is niet dat ik de producten daardoor bewust niet koop. Ik probeer er wél steeds vaker op te letten. Ik gebruik bijvoorbeeld ook veel Lush, Essence en Catrice producten. Als je zelf wel de keuze hebt gemaakt om alleen dierproefvrij te kopen, kan ik dat alleen maar aanmoedigen. Ik hoop dan dat je mijn artikel alsnog leuk vond ;-)

Hoeveel bezit jij van MAC?

4 opmerkingen

 1. Je hebt al een aantal hele mooi items bij elkaar van MAC :) Pretty! Ik ben wel benieuwd naar een review van de Prep + prime poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 1 oogschaduw van MAC, via een beautyswap gekregen. Het blijft altijd lastig met dierproefvrije producten, ik weet het... ik ben heel benieuwd naar de Prep + Prime! dus een review zou fijn zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die poeder lijkt mij heel fijn plus die bronzer ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stash! Toen ik pas begon met make up, kocht ik alles wat maar naam had van MAC :-). Waardoor ik nu super veel heb, maar eigenlijk veel te weinig gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!