Sleek Solstice highlighting palette


Zelf realiseerde ik me nog niet helemaal dat ik bijna jarig ben, maar ICI Paris XL wel! Zij stuurden mij een kortingskaartje voor m'n verjaardag en daarvan heb ik het Sleek Solstice palette gekocht- een palette waar dankzij Manny MUA en Jeffree Star een hype rondom is ontstaan. Ik laat hem je zien!

Sleek Solstice highlighting palette- 14,99 euro


In het palette zitten vier kleuren. Ik was eerst niet zo geïnteresseerd in het palette omdat ik dacht dat het allemaal creamy highlighters waren. Dat had ik verkeerd, want alleen 'ecliptic' is een creamy highlighter. De rest is gewoon poeder! Hoe stom is die scheve sticker trouwens?

Ik houd persoonlijk niet van cream highlighter omdat het erg in de poriën trekt en slecht mengt met m'n foundation. Ik zeg daarom eerlijk dat ik denk dat ik de cream niet ga gebruiken. Dat is gewoon een persoonlijk iets.
Er zit een klein kwastje bij dat kwalitatief redelijk is. Ik gebruik zelf liever een waaierkwast/fan brush.Van boven naar beneden: Equinox- Subsolar- Hemisphere- Ecliptic

Equinox is perzik-champagne kleurig, Subsolar is koel en lichtgeel, Hemisphere is héél koel, licht lila en Ecliptic is champagne-roze.

WOW. Dit poeder is ZO sterk glanzend en gepigmenteerd. Equinox is al helemaal belachelijk, wowwwwww! Ik heb geen enkele highlighter die zo sterk is. De poeders zijn feller dan de cream.


Links draag ik geen highlighter, rechts draag ik Hemisphere. Dit is een hele koele kleur die neigt naar lila. Op mijn wangen zie je dat het beste.


Op deze foto's draag ik Subsolar. Deze is echt heel mooi vind ik! Wat minder geel dan Nars Albatross. Deze wimpers zijn trouwens van Cherry Blossom en die zijn eeeeeenorm! Ik vond het wel leuk ze even voor de foto te dragen ;-)

Ik kan niet per se zeggen welke kleur mijn favoriet is, omdat ik het vooral mooi vind om de kleuren te mengen. It's so shiny! De kwaliteit van Sleek is zoals altijd heel erg goed. De poeders blijven uitstekend zitten. Het is één van de beste budgetmerken/drugstore brands als je het mij vraagt. Het Solstice palette is goed betaalbaar en divers. Ik gebruik persoonlijk de cream niet, maar 15 euro voor drie kleuren is alsnog een prima prijs.

Als je op zoek bent naar een SUPER sterke highlighter, dan kan ik je dit palette zeker aanraden. Het is niet voor een subtiel glansje... GLOWING FOR THE GODSSSS!

Wat vind je van het palette? Is het iets voor jou?

6 opmerkingen

 1. Dit palette is echt een glim-bim-bomb! Geweldig zeg, wauw! Hele mooie diverse kleuren met een enorme pigmentatie. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw subsolar staat je prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw hij ziet er wel echt prachtig uit! wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit palette ook, al een tijdje, blijft een hele goede!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi! Ik heb een highlighter maar ik zie er niets van terug bij mij.. ik ben wel huiverig of zoveel glans kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wauw, het resultaat mag er zijn <3 En die wimpers zijn gaaf joh, misschien niet voor alledag maar zo voor een feestje. LOVE!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!