Sleek bij Big Bizar! Eye & Cheek palette Dancing Til Dusk review


Vorige week kwam ik tot een mega goede ontdekking! Sleek is te koop bij Big Bazar! Woooh. Ik ben dol op Sleek, dus ik móést wel even gaan kijken. Ik vond een palette dat me wel heel interessant leek, namelijk het Dancing Til Dusk palette. Kijk verder!

Sleek Dancing Til Dusk palette- 4,99 euro via Big BazarFijn aan Big Bazar: de prijs.
Jammer aan Big Bazar: IEDEREEN zit met zijn/haar vingers aan de producten. Vandaar ook de veegjes. PLEASE MENSEN DENK AAN DE BLOGGERS DIE NOG FOTO'S WILLEN MAKEN! Haha. Als je hier niet op zit te wachten, is Big Bazar helaas niets voor jou.

In het palette zitten vier oogschaduwkleuren, twee blushes (roze en oranje) en twee kwastjes. Die laatste twee vind ik niet echt van toegevoegde waarde.


De oogschaduws zijn, zoals verwacht, heel erg goed gepigmenteerd. Ik vind wel dat er iets ontbreekt in het kleurenpalet, maar ik kan niet goed zeggen wat. De twee donkerbruine kleuren lijken namelijk een beetje op elkaar, al is de finish anders.


Alles bij elkaar!


De blushes. Die zijn zó gepigmenteerd, ik vind het persoonlijk iets té veel kleur voor een blush. Het kan uiteraard wel, maar je moet voorzichtig zijn met aanbrengen. Voor een donkere huid zijn dit denk ik wel heel mooie blushes. Als oogschaduw is dit perfect.


Ik was niet honderd procent tevreden over de foto's die ik maakte, maar hierbij de beste van de slechtste :') Het kan niet altijd goed gaan helaas. #eerlijkmetjullie

In plaats van de blush op m'n wangen te gebruiken, gebruikte ik ze gewoon als oogschaduws. Onder draag ik de roze kleur, boven de oranje kleur. Bij de binnenste ooghoek draag ik de highlighter en verder heb ik de crease iets aangezet met de donkerbruine kleur. Alle kleuren werken prettig in de look en zijn goed gepigmenteerd. Ik heb eigenlijk heel weinig te klagen. De blushes doen het prima als oogschaduw!

De blush is een beetje too much voor mijn lichte huid, dat is wel jammer. Als je gewoon creatief bent en de blush als oogschaduw gebruikt, komt er nog een best spannende look uit! Op de kwaliteit en 'houdbaarheid' heb ik niets aan te merken. Een wat lichtere blush en een nog donkerdere oogschaduw extra hadden het voor mij een 'perfect ten' gemaakt, maar voor vijf euro ben ik zéér tevreden. Ik wil meer van deze paletjes!

Wist jij al dat Sleek bij Big Bazar verkocht werd?

6 opmerkingen

 1. Ik zou echt niet iets met veegjes erin hebben gekocht. Maar goed, dat ben ik :P vind je look wel heel mooi geworden! Zitten handige kleurtjes in :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die veegjes.. tell me about it. Ik zou ze allemaal dichtplakken met plastic en gewoon één tester houden, anders is het zo zonde. Maar wat een super leuk palletje! Handig dat ze dat bij de big bazaar verkopen, dat wist ik nog niet. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van die veegjes, waarom moet sommige altijd met hun vingers eraan zitten! Prachtige Palette en een mooie ooglook :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die blushes zijn inderdaad een beetje té gepigmenteerd. Ik zou het bijna eng vinden om ze aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mensen zijn soms zo onbeleefd. Ik zou nooit een nieuw product testen in de winkel, maar zoeken naar de tester. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!