Mijn gekregen verjaardagscadeaus! (VEEL Lush)

Hoooooooi allemaal! Inmiddels is het precies twee weken geleden dat ik écht jarig was. Gisteren heb ik het echter pas met mijn vrienden kunnen vieren. Je kent het wel, op zoek naar een datum waarop zoveel mogelijk mensen kunnen komen ;-) Ik werd overspoeld met leuke cadeautjes en vandaag wil ik je laten zien wat ik heb gekregen!
Als eerste een Bambook! Ik wist niet wat het was, maar het is geniaal: een notitieboekje dat werkt als een whiteboard. Je kunt, terwijl je aantekeningen maakt, 'wissen'. SO GENIOUS! Het is Nederlands, ook tof. En ideaal voor mij. Kijk zeker even op de website als je meer wil weten! https://www.bambook.nl/


Dit was het meest geniale cadeau (Eline en ik staan er om bekend om elkaar nutteloze cadeaus te geven): een muismat! Met een kat. I luuuuv kitties.


Maskers, maskers en een bordje!Ik kreeg van mijn ex-collega van Kruidvat een adventkalender van Essence. Hoe leuk dat ze die gewoon maanden lang heeft bewaard voor mij! Achter elk vakje verschuilde een nagellak of een vijltje. Ook nog wat lekkere producten van Inecto en John Frieda (die laatste staan al in m'n badkamer, dus ik vergat ze te fotograferen).

En dan... LUSH. Zoveel Lush. Ik kan ook niet genoeg Lush hebben, ik werd er enorm hebberig en inhalig van hahahaha! Iedereen die me een cadeautje heeft gegeven, ontzettend bedankt daarvoor!

Ik wilde nog niet alle verpakkingen openmaken (dat wordt een gezellig geurende stofbende), maar ik hoop dat je zo toch goed kunt zien wat er in zit! Ik heb vijf(!!!) badbruisballen gehad, een shampoo bar, een puimsteenscrub, een shower jelly, een douchegel, een lipscrub, een flamingo bar, een charity pot en een kinky haartreatment. OMG. Zo veel. Ik weet nog niet precies wat ik los wil reviewen, maar ik ga denk ik sowieso alle badbruisballen en het effect ervan fotograferen zodat ik er één lange verzamelreview van kan maken. Is dat een ideetje? :-)

Aaaah, jarig zijn is toch wel heel erg leuk. Nogmaals dank aan iedereen die is gekomen en voor de vele cadeautjes, ik voel me verwend.

Wat vind jij het leukste cadeautje?

4 opmerkingen

  1. Ooooh ik word helemaal hebberig van je Lush spulletjes. Misschien dat ik ook maar even een bestelling plaats :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lush, aaaah zo lekker! Geniet ervan. Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje laat om je te feliciteren, maar ik hoop dat je wel echt een fijne verjaardag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een leuke spullen allemaal! En zoveel. Zalig :) Geniet ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!