Review: Catrice Pret-a-Volume mascara en Glam & Doll super black liner


Welkom bij alweer een nieuwe Catrice review! Ik ben dol op de assortimentsvernieuwing, voor het geval je dat nog niet wist. Vandaag review ik de nieuwe Catrice Pret-a-Volume mascara en de Glam & Doll super black liner. Benieuwd naar m'n mening? Lees dan zeker even verder!

Catrice Glam & Doll super black liner- 2,99 euro
Catrice Pret-a-Volume mascara- 4,59 euro


De producten zijn dus onderdeel van de assortimentswisseling van Catrice. Check deze pagina nog even als je meer wil lezen. Van de mascara is wel een waterproof versie verkrijgbaar, van de eyeliner helaas niet. De producten zien er net maar simpel vormgegeven uit.


Te beginnen met de eyeliner! Deze heeft een beetje een raar kegelvormig puntje. Ik begrijp niet zo goed waarom dat handig zou zijn, ik merk in het gebruik zelfs dat ik het brede gedeelte eerder wil vermijden dan gebruiken. Maargoed.

Dit zegt Catrice erover:

"Kostbare Tulp. De innovatieve, flexibele viltstift in de vorm van een tulp maakt het aanbrengen van dunne of dikke eyeliner stijlen heel eenvoudig, zelfs voor beginners. Terwijl de scherpe punt handig is voor extreem dunne lijntjes, is het andere uiteinde ideaal voor dikkere lijnen. Voor ieder wat wils. Super makkelijk en precies! Voor langhoudende, intense, diepzwarte resultaten."

Haha! Ik ben dus niet zo weg van de kostbare tulp.Over naar de mascara. Deze heeft een grote, traditionele borstel. Ik houd daar meestal niet echt van, maar ik laat me verrassen.

Dit zegt Catrice over de mascara:
"Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezelborsteltje verzekert je van een expressieve look voor de wimpers en maakt iedere dagelijkse oog make-up compleet. Geen klontjes of vlekjes! Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut."

Oké! Laten we gaan kijken hoe het uitpakt.
Op de bovenstaande foto's draag ik de eyeliner en de mascara.

De Glam & Doll super black eyeliner werkt toch best oké! Ik ben het alleen niet helemaal eens met de 'super zwarte dekking', want ik moet toch zeker een keer of drie over de lijn voor dat zwarte effect. Ik wil niet zeggen dat hij waterig is, maar de vloeibare eyeliner vind ik persoonlijk veel beter. Hij blijft wel erg goed zitten gedurende de dag, ondanks dat hij niet waterproof is. That's a plus!

De Pret-a-Volume mascara, ik weet het echt niet. Het effect is oké, niet om over naar huis te schrijven. Hij geeft gelukkig niet af op de huid (goed voor vettere oogleden!) maar... meh. Niet heel veel volume, ik heb véél laagjes nodig en er zijn redelijk wat klontjes. Ik ben gewoon niet zo enthousiast als ik was over de Glam & Doll mascara uit de vorige assortimentsverandering.

Hmm, deze producten hebben mij persoonlijk niet zo kunnen overtuigen. Catrice heeft echt betere producten in het assortiment- de vloeibare eyeliners dus, of de Glam&Doll mascara.

Ga jij de producten proberen?

18 opmerkingen

 1. Oeh, ik vind de mascara wel mooi hoor! De eyeliner inderdaad wat minder, ik hou al niet zo van die stiften, ze drogen zo snel uit.. doe mij ook maar vloeibare eyeliner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mascara vind ik mooi juist! Of je hebt van jezelf zulke mooie, lange wimpers. Qua volume doet hij weinig maar verlenging des te meer, lijkt wel.
  Jammer van de eyeliner, ik heb ook liever een vloeibare, die droogt ook minder snel uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de mascara ook heel goed. Nu ben ik wel benieuwd wat dan wel je favoriete mascara is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had elke keer de mascara in mijn handen, maar kocht hem toch telkens niet. Maar hij ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mascara ziet er wel mooi uit! Eyeliner lijkt me minder fijn, leuke review, niet alle producten hoeven geweldig te zijn! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is niet super zwart, die eyeliner, maar dat puntje werkt toch beter van ik gedacht had. Vind die mascara er netjes uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De mascara ziet mooi uit, ik vind dat er weinig klontjes te bekennen zijn. Toch kan ik me wel voorstellen dat de grootte van de borstel niet helemaal ideaal werkt. De eyeliner ziet er prima uit, maar zeker niet intens zwart! Fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne review, staat je goed meid mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie review!
  Al knap ik wel af van het feit dat je er zo een drie keer over heen moet om zo een zwarte kleur te krijgen. Bij mij moet het gelijk goed zwart zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat je het niet zo super vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk het niet...ik ga toch vaak op reviews af, en die moeten mij wel overtuigen. Ik heb een andere eyeliner van Catrice en die vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De mascara oogt op de foto's wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De eyeliner is mij niet zwart genoeg. De mascara ziet er op zich wel goed uit, al mag hij van mij wat meer separeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De mascara ziet er voor mijn mening wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de mascara wel een mooi effect geven hoor! Niks mis mee. De eyeliner vind ik mwah. Hij lijkt niet super zwart, maar dat heb ik meestal bij eyeliner stiften. Daarvan heb ik echt nog geen ECHT goede gevonden. Dus als je een tip hebt.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De mascara vind ik persoonlijk een prachtig effect bij je geven! En die 'kostbare tulp', haha. Catrice, geloof je het zelf :') Nee, de eyeliner skip ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, ik vind de mascara echt super mooi! Heel mooi en natuurlijk effect geeft hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de mascara een mooi effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!