MIJN BUDGET WISHLIST

Ja ja ja, een wishlist bestaat meestal uit high-end producten waar je héél lang over moet dromen voordat je ze kunt kopen. Op het moment heb ik een ietsje andere wishlist, namelijk een lijstje met budgetproducten. Ben jij benieuwd wat ik allemaal in mijn virtuele mandje wil gooien? Kijk verder!


Nicka K Vivid Matte lipsticks

Op nummer 1 staan de Nicka K Vivid Matte lipsticks in de kleuren Nude Brick en Indigo. NUDE BRICK IS ZO MOOI! Helaas vinden andere mensen dat ook, want hij is tot nu toe aan één stuk door uitverkocht. Ze kosten 2,99$. Wat een prijs.

Gypsy Lashes

Jaha, een voorspelbare! Dit zijn mijn favoriete wimpers van Gypsy Lashes. Mijn wishlist zou niet compleet zijn zonder een paar nieuwe budgetwimpers. Deze zijn zo goed en fijn en dat voor maar 1,99$! De stijlen 913 en 902 zijn mijn favorieten.

Milani Baked Blush Luminoso en Berry Amore


Al een paar maanden (misschien wel jaar?) zie ik mensen raven over Luminoso. Ik werd er niet zo heel warm van, tot een paar dagen geleden. Ik gebruik nu al twee jaar MAC Peachykeen (met liefde!) maar op een bepaald moment wil je toch een keer iets anders proberen. Ik kwam deze blushes weer tegen op Beautyjoint en er zijn zoveel mooie kleuren verkrijgbaar! Berry Amore en Luminoso zijn mijn favoriet. Prijs: 8,99$ of 10.99 euro via Nederlandse webshops.

Jordana wenkbrauwgel en mascara


De Best Lash Extreme is een favoriet van YouTuber Lauren Curtis (uit Australië, zij is leuk!). Zij heeft echt huuuuge wimpers, dus deze wil ik ook eens proberen. De wenkbrauwgel lijkt me een goede vervanging voor als mijn gel van Make-up Mekka op gaat. Die laatstgenoemde komt uit Noorwegen, dus kan ik niet opnieuw kopen :-( Deze producten kosten 3,99$ per stuk.

Milani foundation & Etude House

De laatste twee producten zijn misschien niet helemaal fair omdat het niet écht budget is (11 en 22 dollar), maar meer middenklasse. Toch hebben de merken alletwee goedkopere producten, dus vond ik het wel in mijn lijstje passen. Ik ben DOL op Etude House (rechts) en het is nu ook verkrijgbaar bij Beautyjoint, samen met andere Koreaanse skincare. Relaxxxt! De linker foundation is de favoriet van YouTuber Tati. En als zij het zegt... dan moet het waar zijn.

Dit was mijn wishlist met budgetproducten! Ken jij deze producten/wat staat er op jouw wishlist?

*Dit lijkt overigens bijna een gesponsorde post, maar dat is het echt niet! Ik ben gewoon een beetje verslaafd aan Beautyjoint, haha.

7 opmerkingen

 1. Oh die blushes zijn inderdaad super mooi! <3 Die zet ik ook op mijn lijstje haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sommige merken hiervan ken ik niet eens :O wat leuk om eens wat anders te zien :D die blushes zijn echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh...mooie wishlist, die blushes zien er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist. Ik ben echt een budgetshopper maar geen van deze merken ken ik. De lipsticks zien er wel heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe wishlist! Die milani producten zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke wishlist! Een blush van Milani staat ook nog steeds op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!