RIDE OR DIE make-up tag

De laatste tijd heb ik geen tags meer ingevuld, maar toen ik de 'Ride or Die make-up tag' voorbij zag komen bij onder andere Jaclyn Hill en Tati, kreeg ik kriebels. Invulkriebels! Ik vind het héél leuk om te zien welke producten écht jaren blijven hangen en je constant opnieuw blijft kopen. Vandaar dus mijn versie van de Ride Or Die make-up tag!

Ps. Ik heb een paar mensen getagd onderaan het bericht, check snel wie dat zijn! :-)
Foundation en primer


Mijn favoriete foundation is de Infallible matte van L'Oréal (vier keer opnieuw gekocht). De bijbehorende primer is ook favoriet! De producten geven de indruk van een mooie, gladde huid én mijn make-up blijft langer zitten.

Concealer


Ik kon niet kiezen tussen de Catrice Liquid Camouflage (drie keer opnieuw gekocht) en de NYX HD concealer! Deze twee lijken zo erg op elkaar dat ze praktisch hetzelfde zijn. Die van NYX gaat iets minder in de lijntjes zitten en die van Catrice is een stuk goedkoper, dat is het enige verschil. Maar allebei heel erg fijn!

Mascara


Deze was minder moeilijk: ik ben echt een aanhanger van L'Oréal mascara en gebruik het al meer dan acht jaar. Welke maakt me niet zo veel uit, maar als ik moet kiezen ga ik voor de Volume Million Lashes Féline mascara. Deze heeft een gebogen borsteltje en werkt gewoon voor mij.

Wenkbrauwen


De wenkbrauwverf is misschien een buitenbeentje, want het is geen make-up product. Ik vond toch dat het er bij hoorde, omdat ik echt niet meer zonder kan. Mijn natuurlijke wenkbrauw is héél lichtblond en ik verf ze lichtbruin. Samen met de Dipbrow van Anastasia kan ik dan een mooie strakke wenkbrauw maken die toch natuurlijk oogt doordat de haartjes ook gekleurd en zichtbaar zijn.

Setting poeder, blush en highlight


Ik gebruik al eeuwen Sephora poeder, maar ik kan er steeds moeilijker aan komen. Zo jammer, want dit poeder verhelpt een glimmend gezicht het allerbest. Als blush ben ik fervent aanhanger van MAC Peachykeen (drie keer opnieuw gekocht) en mijn favoriete highlighter is van N07.

Oogschaduw en contour


Whoa, dat is een heftige keuze voor oogschaduw! Al zijn de kleuren héél erg fel, dit palette van Kleancolor is wel mijn favoriet. Het geeft een 'pop' aan je make-up look. Een palette met bronzen kleuren zou zo standaard zijn ;-) Voor mijn contour/bronze gebruik ik al ontzettend lang de NYX powder blush in taupe (vijf keer opnieuw gekocht). De beste voor een lichte huid!

Lipstick en eyeliner


Hoeveel keer ik de Liquid Liner van Catrice al opnieuw heb gekocht, is echt niet te tellen. Dat kan wel twintig keer zijn. Ik koop ongeveer om de twee maanden een nieuwe. Alleen de Ink Liner van Kat von D vond ik net zo fijn, maar de prijs van Catrice is een stuk leuker. Eigenlijk ben ik geen échte lipstick fanaat, maar als ik er nog één mocht gebruiken was dat Mehr van MAC. De kleur is natuurlijk met net iets méér. Prima voor elke dag.

Een tag is niet voor niets een tag, dus hieronder de mensen waarvan ik het leuk zou vinden om terug te lezen:

Nina van SimplynSpecial
Mariska van Matte&Shimmer
Saraya van Saraya's Beautyblog
Puck van Beauty&Rags
Susan van Suszie.nl

En uiteraard iedereen die dit leest. Ik ben dol op tags.

Herken jij wat producten uit mijn favorietenlijst?

5 opmerkingen

  1. Hee leuk dat je me getagd hebt! We hebben veel dezelfde favorieten zie ik :D MAC, NYX, Anastasia. Goede keuzes! Die NYX concealer komt trouwens ook in veel meer kleuren, wat voor mij wel zo handig is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik ook met heel veel liefde de Dip Brow van Anastasia <3 Bedankt voor de tag, ik ga 'm even op mijn lijstje zetten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!! Ik had hem inderdaad al voorbij zien komen en kreeg er ook al invulkriebels van haha. Thanks voor de tag, ga hem binnenkort invullen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!