BUDGETPAREL: Action highlighter (Bobbi Brown dupe?!)


Aloha lieve mensen, vandaag wil ik jullie iets HEUL gaafs laten zien. Action heeft namelijk een nieuwe highlighter in de schappen liggen en die is móói! Ik krijg er zelfs high end vibes van. Het belangrijkste van dit alles: is de kwaliteit ook in orde? Ik laat het je weten, lees verder!

Action highlighter 01 nude - 1,89 euro via ActionDe highlighter schijnt in twee kleuren verkrijgbaar te zijn, maar 'mijn' Action heeft helaas bijna nooit iets van make-up op voorraad. Ik heb 01 nude- er is ook een highlighter met een meer roze tint. Die had ik ook erg graag willen hebben.


Naast dat de highlighter op de Bobbi Brown Shimmer Brick lijkt, heb ik nog een dupe gevonden. De highlighter van Make-up Revolution lijkt er ook erg op, maar is ietsje lichter. Goed nieuws voor getinte dames: deze Action highlighter is denk ik enorm mooi op een donkere huid!


Kijk ook die shine in de zon! Het is zo mooi. Je ziet ook de structuur: die is heel zacht. Alleen de lichtste kleur is wat stroef.


Ook hier zie je het: alle kleuren zijn heel zacht en gepigmenteerd. Alleen de lichte kleur heeft een wat drogere structuur.

De kleuren samen vormen een rosé kleur. Ik ben vergeten daar een foto te maken (slechte blogger saaahhrry), maar je kunt elk stripje met elkaar mengen om de gewenste kleur te bereiken. Ik vermijd dus de donkere kleuren, want ik ben witter dan sneeuw op het moment.Na wat gestuntel met mijn flitser, camera én telefoon (hé overbuurman!) heb ik het effect toch vast weten te leggen. Deze highlighter geeft een rosé gouden glans, voornamelijk goud. Ik kan hem beter als blush/bronzer/highlighter in één gebruiken, bij een donkere huid zal het wel meer een highlighter zijn.

Het meest verrassende? Ik heb nog nooit, ik herhaal nog NOOIT een highlighter gehad die zo lang bleef zitten. De he-le dag. Zelfs mijn MAC, Becca, W7 en Make-up Revolution halen dat niet. Ik ben onder de indruk. Echt. Ik kan hem zeker aanraden! Ik wil die roze. NU. NUUUUUU!! En nog meer kleuren. Give it to me baby, aha aha.

Wat vind jij van de highlighter?

12 opmerkingen

 1. waaaauw!!!! wat een mooierd <3 en hij blijft de hele dag zitten, dat is een wonder! Ik moet vandaag naar de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die ziet er heel mooi uit, had ik niet verwacht voor dat geld. Moet snel weer eens naar de Action zie ik wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat fijn dat de highlighter zo lang blijft zitten! En wat een mooie shine geeft hij ook, dat had ik echt niet verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had dat niet verwacht van dit product. Maar blijkbaar is het dus wel de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretty zeg! Make-up revolution heeft ook zo'n dupe in haar assortiment zitten, die heb ik :) Ik ben vanmiddag nog bij de Action geweest maar heb deze helaas niet gezien (het was ook zo onwijs druk!)want ik zou ook die roze wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeeeeh wat een mooie! Heerlijk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij zoiets ga ik me dus altijd afvragen waarom de rest zo godallemachtig duur moet zijn?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Je betaalt natuurlijk wel voor een merk en een verpakking, een Action highlighter is een minder mooi cadeau bijvoorbeeld, maar daar heb persoonlijk geen enkel probleem mee :-)

   Verwijderen
  2. Ja snap ik, maar dan nog: naam en verpakking hoeft niet €40 méér te kosten. Maar ja, ze kunnen vragen wat ze willen want wij betalen het blijkbaar toch wel...

   Verwijderen
 8. Wauw, dat het zo goed blijft zitten! Ik vind 'm een beetje te geel op de close up, maar verder wel heel mooi! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat is die prachtig! En dat voor die prijs, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Ik had deze nog niet gezien in de winkel! Wat een prachtig exemplaar, en een mooi resultaat. Je hebt mij echt een nieuw product weten te verkopen haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!