Review: Too Faced Better Than Sex mascara


Als je je mascara Better Than Sex noemt, kan het twee kanten opgaan. Zelf invullen alsjeblieft ;-) Maar het belooft in ieder geval iets indrukwekkends, positief of niet. Ik probeerde de Too Faced Better Than Sex mascara uit en ik vertel je wat ik er van vind!

Too Faced Better Than Sex mascara- 20,50 fullsize via Beautybay


Misschien viel het je al op, misschien niet: ik heb een travel size verpakking. Deze zat in een pakketje dat ik heb gewonnen bij Linda van Circus Veening. Het borsteltje is hetzelfde als de fullsize, dus ik kan gelukkig wel een betrouwbaar oordeel geven.

Wat Too Faced zegt:

"Een mascara zo geweldig, het is Better Than Sex. Met één laag zijn de wimpers gedefinieerd en uitgerekt tot ongelooflijke lengtes. Met twee lagen wordt een ongelooflijke hoogte van drama bereikt. Drie lagen en je zult in magie geloven."

Wat een heerlijke marketing, die Too Faced. Bijna net zo hysterisch als de eigenaar van het merk, Jerrod Blandino.Het borsteltje heeft 'curves' die geïnspireerd zouden zijn op het vrouwelijk lichaam. Interessant dat de uiteinden wat voller zijn, meestal doen merken dat niet omdat korte haartjes beter werken in de ooghoeken (daar waar de wimpers ook korter zijn). Deze mascara is niet waterproof, maar er bestaat wel een waterbestendige versie.Ik weet niet zo goed wat ik van het resultaat vind. Het ziet er op de foto wel mooi uit, maar echt langer lijken mijn wimpers niet. Het ziet er een beetje rommelig uit. Niet lelijk, maar rommelig. Mijn wimpers zijn wel mooi zwart. Ik mis een beetje lengte.

Gedurende dag vallen er her en der wat korreltjes naar beneden die afkomstig zijn van de mascara. Hoewel ik bang zou zijn dat ik vlekken kreeg, viel dat gelukkig wel mee. 

Tsja, of de mascara Better Than Sex is, dat laat ik aan jou over. Ik ben er niet per se van onder de indruk en zou hem dan ook niet opnieuw aanschaffen. Wel vond ik het super tof om op deze manier kennis te maken met het merk, dankjewel Linda!

Wat vind jij van het resultaat?

7 opmerkingen

 1. Mooi resultaat maar ik had er toch ook wel iets meer van verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, ben niet helemaal overtuigd. Had er inderdaad net zoals jou meer van verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze best lang eerlijk gezegd maar inderdaad een beetje rommelig. Ik baal er altijd van als het gedurende de dag een beetje los gaat laten en er korreltjes af vallen. Dan ben ik meestal snel klaar met een mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het resultaat wel heel erg mooi :) Better than sex vind ik nogal hoog gegrepen haha, want met zo'n naam moet je wel echt iets geweldigs neerzetten. Dusja, wanneer is iets die naam waard..?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Persoonlijk vond ik hem niet zo fijn...Heel klonterig..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook niet echt onder de indruk van het resultaat. Ziet er inderdaad rommelig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet slecht hoor, maar met zo'n naam zijn de verwachtingen nu eenmaal heel hoog en kan het bijna alleen maar tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!