Primark Brow Cream Light Brown review


Soms bevalt een product zo slecht dat je de mensheid moet behoeden voor het aanschaffen ervan. Zo ook met deze review! Ik kocht bij Primark de Brow Cream in de kleur light brown en ik laat je vandaag graag zien wat ik er van vond. Zin om te lachen (en te huilen)? Lees zeker even verder!

Primark Brow Cream- 2 euro via Primark
Voordat ik het product volledig ga afbranden, wil ik ook wat positieve punten kwijt:
- Het product bevat 12 gram. Dat is erg veel, dus je doet er lang mee.
- Het kwastje dat er bij wordt gegeven is best oké! Daar kun je best een strak wenkie mee maken.
- Het pigment is oké en het product is niet te stroef of juist te vloeibaar.
- De prijs is natuurlijk goed.

Tot zover de positieve punten (helaas), over de negatieve punten:
- Deze kleur is SUPER rossig. Ik zie dit echt alleen werken voor roodharigen.
- Je moet kei, maar dan ook keihard in de tube knijpen voordat er iets uit komt.

Het product is niet heel slecht, maar de negatieve punten wegen veel zwaarder dan de positieve punten. Hierdoor kan ik de Brow Cream moeilijk een kans geven.
Ik zie je denken: dit ziet er best goed uit. Nou, nee. Echt niet.


Als ik het wat meer vervaag kun je zien dat het een erg rode ondertoon heeft.
Hierboven zie je het resultaat in de wenkbrauw. HET IS ZO ROSSIG. Geloof me als ik zeg dat mijn camera nog vriendelijk is. Mijn eigen wenkbrauwharen zijn bruin geverfd en vrij koel van kleur, terwijl dit product een rode ondertoon heeft. Ik vind het echt onwijs lelijk. Helaas kan ik je daardoor niet vertellen hoe lang het bleef zitten: ik wilde zo niet de straat over.

Nu denk je misschien dat ik gewoon een andere kleur moet hebben en niet moet zeiken. Het probleem is dat er voor zover ik weet maar één andere kleur is en die is dan weer bijna zwart. Primark heeft hier heel wat schade in te halen ;-) Kortom: heel slecht is het product niet, maar de kleurkeuze is zwaar belabberd. Al met al kan ik hem je niet aanraden.

Kende jij de Brow Cream van Primark?

8 opmerkingen

 1. Dit is denk ik niet helemaal de bedoeling haha! Super bedankt voor je eerlijke en leuke review hier hebben we echt wat aan X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kon stiekem al niet geloven dat het heel veel zou zijn :( Terwijl het product op zich wel prima lijkt, alleen de kleur is niet echt matchend met de naam vooral. Toch fijn dat je ook reviews plaatst waarin je niet tevreden bent :) Al zijn die vaak een stuk minder leuk om te schrijven, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh hij is wel erg warm inderdaad, misschien kan je kijken op de Boozyshop bij het merk Nabla! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Auww. Inderdaad niet zo'n mooi product, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh lord hahaha nee dit is niet best. Goed om te schrijven kunnen je lezers hun geld aan wat anders besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat stom die ondertoon! Ik zie wat je bedoelt. Echt zonde, anders was het waarschijnlijk juist fijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad, veel te rood/rossig! Lijkt wel op wat ik nog op mijn huid heb zitten na het zetten van PMU.. dat was heel lang geleden maar die waas blijft er maar zitten. Nee, dit is zeker geen light brown, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!