Lush badbruisballen review #2: Magic of Christmas, Fizzbanger

Ten eerste: het is vijf december! Mocht Sinterklaas vanavond bij jou langskomen, wil ik je alvast heeeel veel plezier wensen. Misschien heeft hij wel een verrassing van Lush bij zich! Het is tijd voor weer een hoop bubbel en bruisactie op je beeldscherm. In oktober liet ik je al een heleboel badbruisballen zien in de badbruisballen review deel één. Vandaag heb ik deel twee voor je! Kijk mee naar de nieuwste limited editions en een klassieker!Ohja, even vooraf weer: de foto's zijn opnieuw met mijn telefoon gemaakt. Het effect is dan het beste te zien, ik vind flitsfoto's niet zo mooi en neem mijn dure camera niet graag mee in de badkamer. Hopelijk kun je dat begrijpen :-)

Golden Wonder


Wat kost 'ie? Golden Wonder kost 5,95.
Wat zegt Lush? 'Een prachtig cadeau vol zoete sinaasappel en limoenolie. Een wonderschoon verrassingspakket voor in bad.'
Speciaal effect? Dit viel mij echt vet tegen, want ik had gehoopt op een super fancy goud bad vol glitter. Bleek het ineens blauw te worden! Saai. Toch komen er op het einde wel wat kleurtjes tevoorschijn. Het eindresultaat is een blauw bad met gouden glans. De geur is lekker.
Limited edition? Ja, Kerst.
Opnieuw kopen? Mwah... misschien. Ik was niet direct verliefd.

The Magic of Christmas


Wat kost 'ie? The Magic of Christmas is een bubblebar en kost 9,95. Niet voor gieren. Ik deed er in totaal vier keer mee.
Wat zegt Lush? 'Alle kerstigheid op een stokje! Dit verwarmende kaneelstokje bevat ultiem veel Kerst. De kruidige ingrediënten zorgen voor een boost van je bloedsomloop.'
Speciaal effect? Ik vind het hele ding speciaal, haha! Het is een mega leuk cadeau. In gebruik vond ik hem minder prettig. Het stokje is van kaneel waardoor de bubblebar er na één keer gebruiken al vanaf valt. Daarna wordt het gebruik toch een stuk minder handig. Ruikt vet lekker naar kruidnagel, kaneel, koekjes... dit is Kerst. Ja.
Limited edition? Ja, Kerst.
Opnieuw kopen? Ja, maar het stokje mag van mij steviger.

Mistletoe


Wat kost 'ie? Mistletoe kost 5,95 euro.
Wat zegt Lush? 'Een duizelingwekkende voorraad jasmijn en zwoele vetiver zorgt voor een romantisch onderonsje in je badkamer.'
Speciaal effect? Roze! Groen! Paars! Ik vond dit een leuke en fijne badbruisbal. De geur is erg vrouwelijk, je moet er van houden. Het water voelt bijna zacht om je heen met deze bruisbal, zonder dat je het gevoel hebt in een bad met olie te liggen (waar ik een hekel aan heb).
Limited edition? Ja, Kerst.
Opnieuw kopen? Ja.

Luxury Lush Pud


Wat kost 'ie? Luxury Lush Pud kost 5,95 euro.
Wat zegt Lush? 'Deze smakelijke pudding hoef je met niemand te delen. Zoete tonka en ontspannende lavendel ruiken heerlijk en zorgen voor een zorgeloze nacht.'
Speciaal effect? Dit is één van de leukste badbruisballen van Lush. Leent zich daardoor goed als cadeautje voor iemand die Lush nog niet kent. Er 'poppen' allemaal kleurtjes uit, het bad wordt verder roze. De geur is vanille-lavendel-achtig, lekker, maar je moet er van houden.
Limited edition? Ja, alweer! Kerst.
Opnieuw kopen? Ja.

Fizzbanger


Wat kost 'ie? Fizzbanger kost 5,25.
Wat zegt Lush? 'Vuurwerk in je bad met de geur van appeltjes en kaneel. Als je goed luistert hoor je het water knetteren.'
Speciaal effect? Ja, je hoort dus een klein beetje geknetter! Daarnaast ontstaat er een draaikolk met geel en blauw. Ik vind vooral de geur hiervan echt heel lekker, appeltaart. Hmmmm.
Limited edition? Nee.
Opnieuw kopen? Ja. Ik heb deze al een miljoen keer gehad, haha!

Zo, dat waren er weer vijf! Er zal ongetwijfeld nog een vervolg komen (nummer drie, yasss)!

Wat is jouw favoriete badbruisbal?

9 opmerkingen

 1. Die laatste is mijn favoriet, dat geknetter lijkt me ook wel grappig haha. Ik vind het zo onwijs jammer dat ik geen bad heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me zo leuk om al die bruisballen te testen! Ben erg benieuwd naar de laatste die knettert, een bruisbal met special effects haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ze zien er allemaal goed uit! Vooral Mistletoe lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik ben zelf erg benieuwd naar het oranje sterretje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fizzbanger lijkt mij het fijnst! De geur van appeltaart klinkt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou zo graag een bad willen haha. Ik vind de Lush producten allemaal echt heerlijk. Fizzbanger lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na het lezen van badbruisballen reviews van Lush baal ik steeds weer: ik heb geen bad :( Maar de bruisballen zien er superleuk uit en klinken goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van zulk soort reviews! Ik heb zelf Golden Wonder gehad en die vind ik echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien. Ik heb nooit geduld voor een bad :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!