Mijn gekregen kerstcadeautjes

Hi allemaal!

Helaas is Kerst voorbij en moeten we weer een jaartje wachten voordat we aan een lekker ontbijt mogen zitten. Bij mij thuis wordt Kerst elk jaar traditioneel gevierd met croissantjes, gezelligheid én cadeautjes op Eerste Kerstdag. Vandaag wil ik je graag laten zien wat ik allemaal heb gekregen!Het bovenstaande cadeautje kreeg ik van mijn vader (dus eigenlijk van mijn moeder, aangezien hij 'geen verstand heeft van die dingen'). Een grote fles Miss Dior! Deze geur heb ik nooit eerder gehad maar ik vind hem waannnnn-zinnig lekker. Het is een soort Coco Mademoiselle van Chanel, maar dan frisser.Deze heb ik niet op de foto omdat 'ie zo groot is, maar ik kreeg gewoon een FOTOSTUDIO!!!! Je kon mij niet gelukkiger maken dan met een fotostudio voor productfotografie. Ik maak er nog een review over als jullie dat leuk vinden. De foto's in deze post zijn in ieder geval in de studio gemaakt, tot nu toe ben ik er zeer tevreden over :-)


Ik kreeg verrassend genoeg best veel verzorgingsproducten! Dit had ik oprecht niet verwacht, jullie misschien wel, maar meestal vindt mijn familie het niet leuk om voor mij te kopen ;-)

Van The Body Shop kreeg ik drie producten, een shower gel, een body scrub en een handcrème met spiced apple geur. Heerlijk.


Jaaa, mijn favoriet! De Eight Hour Cream stond onder de boom samen met wat maskertjes en een gezichtsreiniger van Biodermal.


Deze had ik specifiek gevraagd! Ik heb een gezichtsreiniger van Silk 'n Sonic, maar kon daar nergens meer opzetborsteltjes voor vinden. Ze werden gevonden bij de Kijkshop én ik kreeg ze. Super leuk!


Producten van de DM! Hier kun je zien dat ik nog even moet oefenen met de fotobox, want het licht weerspiegelt een beetje. Twee fijne douchegels en mijn favoriete haarproducten; droogshampoo en volumepoeder.


Van mijn zus kreeg ik nog twee producten van De Tuinen. De scrub en de shower foam hebben een zachte bamboegeur. Hmmm!


Dit cadeautje vond ik erg schattig! Mijn vader heeft echt zijn best gedaan, al heeft hij geen flauw benul van het merk. Het is een spiegeltje van Dolce&Gabbana. Wie oplet herkent de verpakking waarschijnlijk wel: het is een uitgave die bij het parfum 'Dolce' hoort.


Als laatste een cadeautje dat niet in een categorie past: een vaas! Ik heb deze samen met mijn moeder uitgezocht, dus ik wist dat ik 'm kreeg. Deze zag ik bij een kerstshow met kaarsjes er in en het stond zo gezellig dat ik hem ook wilde. Haha.

Sommige van deze cadeautjes zijn erg prijzig, maar je kunt van me aannemen dat ik verder totaal niet verwend ben én nooit cadeautjes krijg- alleen met Kerst pakken we letterlijk en figuurlijk uit ;-)

Wat heb je onder jouw boom teruggevonden?

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Ben heel benieuwd hoe je je fotostudio vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een leuke cadeaus! Ik ben erg benieuwd naar de fotostudio:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, ik kreeg een mooie kaars van Rituals, de drops of youth van The body shop en een externe harde schijf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je leuke cadeaus gehad :) En ik ben idd ook wel benieuwd naar die fotostudio. Een review hiervan zou leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat heb je veel leuke cadeautjes gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh leuke cadeautjes! Het spiegeltje vind ik echt ontzettend leuk! Ik ben van plan ook even een post te schrijven over de cadeautjes die ik dit jaar heb gekregen voor kerst.

  Liefs, Shannon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verwennerij! Heerlijke cadeau's heb je gekregen. Ik heb ook een opklapbare fotostudio, maar mijn camera registreert een blauwe kleur en als mijn man een foto maakt met zijn mobiel is het prachtig wit.
  Ik ben ook reuze benieuwd naar de bamboo scrub crème, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke cadeaus! Wij vieren geen kerst met cadeaus maar ik ga mezelf nog eens verwennen met wat producten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo wat ben jij goed verwend zeg! Tof die studio, wil je er een review over schrijven? Ik ben wel benieuwd. Heb er ooit ook één gekregen maar ik kan er helaas niet zo mee uit de voeten....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je goed verwend! Ik kijk uit naar je review van de fotostudio.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als het gaat om functies, heb je echt behoefte aan wifi, 4K, GPS of zelfs een scherm? Deze verhogen allemaal de prijs, en hoewel ze in sommige situaties van onschatbare waarde zijn, kun je nog steeds geweldige opnamen zonder deze krijgen in redelijk geprijsde hd actie cam kruidvat .

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!