Rituals Voyage en Inde- Narciso Rodriguez For Her DUPEHallo daar lieve mensen! Ik vond al eerder een dupe voor de bekende geur For Her van Narciso Rodriguez (Zara Chypre Floral), maar het is wederom zo ver. Bij Rituals vond ik Voyage en Inde, een fantastische limited edition geur. Het ideale last-minute cadeautje voor onder de boom, mét een mooie prijs.

Rituals Voyage en Inde eau de parfum- 10ml 9,50 euro, 50ml 39,50 euro
Wat Rituals zegt over Voyage en Inde:

"Onze nieuwe Limited Edition EDP voor vrouwen neemt je mee op een heerlijke reis vol geuren langs de koninklijke paleizen van het oude India. Ontdek de poederzachte fluwelen elegantie van Jasmine Absolute en Patchouli en de behaaglijke vrouwelijke warmte van de sensuele luxe geur van Amber."

De geur werd gecreëerd door Elise Benat. Er staat een interview met haar online, interessant om te lezen! Ik kan niet alle geurnoten precies vinden (zo irritant altijd, hoe moet je nou weten wat het is dat je zo lekker vindt aan een geur?), maar witte bloemen, patchouli, amber en jasmijn zijn belangrijk in het parfum.

In For Her van Narciso Rodriguez is amber een hartnoot (de kern van de geur) én patchouli is de basisnoot. Ik zie geen jasmijn terug bij Narciso Rodriguez, dit is wat het belangrijkste verschil maakt. De prijs is natuurlijk ook een groot verschil. For Her kost meer dan 50 euro voor 30ml en dat geld kunnen we niet missen in deze smijt-met-geld-maand.


Voyage en Inde is een geur die zeker niet voor iedereen geschikt zal zijn. Het is bloemig en 'houtig' tegelijk. Het is absoluut niks voor jou als je houdt van luchtige, zoete en frisse geuren (citrus bijvoorbeeld). Het is een aanwezige en zeer vrouwelijke geur die ik niet snel zou koppelen aan een jong iemand. Misschien ben ik zelf wel een uitzondering, ik val altijd voor 'oudere' geuren. Oma-alert! Hij lijkt erg op Narciso Rodriguez For Her, maar niet honderd procent. Het is een mooi en goedkoper alternatief. Gotta luuuuuv me for saving you money!

De geur blijft lang hangen en is daarmee absoluut het geld waard. Hoe luxe is het ook dat zelfs de 10ml verpakking een verstuiver heeft? Ik ben verliefd! Deze geur is een limited edition en is dus beperkt verkrijgbaar bij Rituals. Wees snel ;-)

Wat is jouw eerste indruk van de geur?

6 opmerkingen

 1. Ben sowieso wel onder de indruk van de luchtjes van Rituals. Ze zijn mooi en ruiken supper lekker! En de verpakking vind ik wel iets unieks hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne tip zeg! Als ik kijk naar de verschillende noten in de geur kan ik deze ook wel eens heel erg gaan waarderen! Ga snel even ruiken bij Rituals :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh deze lijkt me echt heerlijk! Heb nog nooit een Rituals geur gehad eerlijk gezegd! De verzorgingsproducten zijn natuurlijk wel altijd top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Jammer dat je geen geur kan ''toevoegen'' aan het artikel zodat je lezers hem ook kunnen ruiken haha. Moet ik toch maar eens met m'n luie ass van de bank af en de stad in gaan dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook van zwaardere oma geuren! Stond laatst nog te ruiken bij Rituals aan de parfums.. volgens mij heb ik deze gemist.Lijkt mij in ieder geval heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit moet ik dus snel eens gaan ruiken bij Rituals

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!