De Pickwick theezakjes-vragen-tag

Hi allemaal! Kennen jullie de vragen die als labeltje aan een zakje Pickwick thee hangen? Ik vind dat een heel leuk iets, je kunt er een gesprek door starten of het zet je even aan het denken. Vandaag heb ik dus de Pickwick theezakjes-vragen-tag bedacht (originele naam, hell yass) waar ik vragen beantwoord vanaf de theezakjes. Lees je mee?


De vragen en antwoorden:

Wie neem je mee naar een onbewoond eiland?
Wow, super moeilijke vraag meteen. Eigenlijk wil ik helemaal niet naar een onbewoond eiland, tenzij daar niet-bemande Sephora's zijn en ik daarna weer weg mag vluchten met m'n koffers vol met spullen. Maar als ik iemand zou moeten kiezen dan werd het iemand die goed kan survivallen en mij helpt om het leven terug te brengen.

Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?
Ik zou best een mean girl zijn als ik zijn naam op internet ga zetten, dus laat ik dat maar niet doen. Laat ik even voor het gemak D zeggen. D was een Duits leraar en hij maakte altijd seksuele opmerkingen naar mij en mijn klasgenootje Lianne. Echt een goorlap die zichzelf helemaal de bom vond én misbruik maakte van zijn positie.

Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?
Deze vind ik niet zo moeilijk, want gedachten lezen lijkt me echt vreselijk. Ik hoef van veel mensen hun mening sowieso al niet te horen, laat staan dat ik hun gedachten lees. Dan zou ik ziek worden van alle negativiteit. Onzichtbaar zijn lijkt me soms best leuk! Dan zou ik een dagje gaan gluren bij Willem-Alexander en Maxima, denk ik. Of bij andere mensen van wie je niks van hun privéleven weet.

Wat is je favoriete foute liedje?
Dat moet wel Rainbow in the sky van DJ Paul Elstak zijn. Airmaxies aan, petje op en gaan! Ik geniet er echt van. Oh, aanzetten op eigen risico, want dan zit je er de hele dag mee.Wat is het liefste dat je ooit voor iemand hebt gedaan?
Pfff, erg lastig deze. Ik denk dat Jacky mij wel kon waarderen toen ik met een mega pakket chocolade, chips en energiedrankjes naar haar toe ben gekomen toen haar relatie uit ging. Toen vond ik mezelf ook vet aardig #emotioneel. Maar het liefste ooit? Dat moet nog komen denk ik.In welk tv-programma zou jij te zien willen zijn?
Uhhh, echt in geen enkel, haha! Misschien bij een talkshow dat ik als expert of vanuit beroep ergens over zou praten, maar een reality show is mijn nachtmerrie.

Met welke oude bekende zou je graag weer eens afspreken?
Ik heb nog best veel contact met vriendinnen van de middelbare school, maar met de één absoluut meer dan met de ander. Dat is best jammer. Maar diegene die ik wel vaker zou willen zien, weten dat ook wel.

Wat zou je doen als je voor één dag van geslacht mag wisselen?
Oké, nu kan ik een politiek correct óf een eerlijk antwoord geven... Maar om eerlijk te zijn zou ik vooral heel benieuwd zijn naar mijn nieuwe geslachtsdeel, hahaha! Is dat heel raar?

Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen? 
Dat zijn er absoluut meerdere! Ik zou wel een weekje met de kermis mee willen reizen (vraag mij ook niet wat ik met de kermis heb, maar 't is een speciale band). Daarnaast zou ik graag eens schoonheidsspecialiste en politicus willen zijn.

Heb je liever dat je grootste vraag wordt beantwoord of je grootste wens vervuld?
Ik heb op het moment geen hele grote vraag. Misschien hoe mijn leven er over tien jaar uit ziet, maar dan kies ik toch voor 'je grootste wens vervuld'.

Welke regel zou je het liefst willen breken?
Moeilijke vraag, want ik weet niet zo goed wat ze er mee bedoelen. Als het om regels gaat denk ik aan politiek en wetten en daar valt nog zo veel te wijzigen. Dat bepaalde medicijnen bijvoorbeeld onbetaalbaar zijn, of dat huren bijna onmogelijk is tegenwoordig. Zie je, dat is de politicus in mij :')Uiteraard vind ik het helemaal leuk als je deze tag wil overnemen! Hierbij alle vragen zodat je makkelijk kunt knippen en plakken:

Wie neem je mee naar een onbewoond eiland?
Wat is het liefste dat je ooit voor iemand hebt gedaan?
Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?
In welk tv-programma zou jij te zien willen zijn?
Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?
Wat is je favoriete foute liedje?
Wat zou je doen als je voor 1 dag van geslacht mag wisselen?
Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen?
Met welke oude bekende zou je graag weer eens afspreken?
Welke regel zou je het liefst willen breken?
Heb je liever je grootste vraag beantwoord of je grootste wens vervuld?

En een vraag alvast voor jou: wat is JOUW favoriete foute liedje? Ik ben benieuwd!

8 opmerkingen

 1. Oh zo'n leuke tag om te lezen! Mijn favoriete liedje van dit moment is Galway Girl van Ed Sheeran.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is dan weer niet zo'n fout liedje (hoop ik!)

   Verwijderen
 2. O wat heb je dat goed bedacht! Ik heb hetzelfde hoor als ik een dag van geslacht mag wisselen #guilty. En als ik arts word ga ik het probleem met de medicijnen proberen op te lossen want ik vind het ook belachelijk! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rainbow in the sky is wel een hele goede hoor ;) Eentje van de spice girls doet het hier altijd goed hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I wanna see you and me on a biiiiiiirdddddd! En Spicegirls kan altijd!

   Verwijderen
 4. Leuke tag! Ik denk dat ik deze ook een keer ga invullen. Rainbow in the sky is ook zo'n heerlijk fout nummer haha! Mijn favoriete foute nummer is dan denk ik toch We're Going to Ibiza van de Vengaboys, omdat ik vroeger helemaal fan van ze was haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha hele leuke tag!
  tuurlijk zou ik het ook wel willen weten hoe het is om een ander geslacht te hebben hahaha.
  Een gek liedje komt nu niet helemaal in mij op, ik ben nooit zo van het onthouden van alle nummers.

  liefs, nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!