Nieuw bij Kruidvat, unboxing goodiebag en GIVEAWAY TIME!

Hi allemaal! Gisteren kon je meer lezen over het event van Kruidvat/Maison waar ik afgelopen donderdag naartoe ben geweest. Omdat ik niet wilde dat mijn artikel je een zere vinger van het scrollen zou geven, heb ik vandaag deel twee voor je als extra artikel. Kijk je mee naar alle nieuwe lanceringen van Kruidvat? Drie, twee, één, SCROLLEN MAAR!


Ik begin even met mijn goodiebag. Het eerste dat ik daar aantrof: kleurcrème in de kleur plum. Als ik weer iets blonder ben, wil ik het gaan proberen! Wel spannend!

De kleurcrème kost 3,99 euro en is al verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ver haarproducten om te proberen! De anti-klit heb ik tijdens het event al geprobeerd, heel fijn is 'ie. Verder ben ik erg benieuwd naar de Effex Sea Salt spray. Deze producten zijn al te koop.

Effex Sea Salt Spray 2,99 euro
Shampoo Volume & Power 1,79 euro
Conditioner Volume & Power 1,79 euro
Anti-klit spray keratin 2,99 euro


Dit vind ik heel tof! Al jaren gebruik ik een soortgelijke borstel van een ander merk, volgens mij Carmen, en nu heeft Kruidvat een eigen roterende haarborstel. Cool! Ook dit is al te koop. Geen zin om hem te kopen? Scroll dan snel naar beneden ;-)

Kruidvat Professional roterende haarborstel- 24,99 euro
Sun Spraygel SPF 20- 6,99 euro
Solait Self Tan lotion- 6,99 euro
Solait Self Tan milk- prijs hiervan is niet bekend, maar ik gok rond de vijf euro
Solait After Sun dry oil spray- 4,99 euro

Een aantal producten voor in de zon en juist voor als er geen zon is! Zelfbruiner is niet per se iets voor mij omdat ik de geur altijd smerig vond, maar deze producten ruiken dus onwijs goed, wow! Nu durf zelfs ik het aan om te proberen ;-) De self tan producten (witte verpakking) liggen vanaf half april in de winkel.Onwijs tof dat er nu een budgetversie van is: wimperserum! Kost 9,99 euro en is als het goed is inmiddels al te koop. Ik ben al druk aan het testen, maar dat resultaat laat nog zeker een paar weken op zich wachten.Als laatste een serum dat rimpeltjes direct zou verminderen. Qua effect klonk het een beetje als Advanced Night Repair van Estée Lauder, helemaal top dus! Kost 4,99 en is vanaf 7 maart verkrijgbaar.

Er is nog veel meer nieuw! Onderstaande heb ik zelf dus niet, maar wil het jullie graag laten zien.

Krultangen, 19mm en 32mm. Kosten 14,99 euro.
Stijltang en 'gewone' warme luchtborstel, 16.99 euro en 14.99 euro.Haardroger, 14.99 euro

Kruidvat anti-klit spray glans- 2,99 euro
Kruidvat haarmasker keratin- 2,99 euro
Kruidvat haarmasker argan olie- 2,99 euro
Kruidvat herstelkuur keratin- 2,49 euro
Kruidvat Color & Gloss shampoo- 1,79 euro
Kruidvat Color & Gloss crèmespoeling- 1,79 euro
Kruidvat Oil&Rescue shampoo- 1,79 euro
Kruidvat Oil&Rescue conditioner- 1,79
Kruidvat Oil&Rescue haarmasker- 1,79 euro
Solait after sun masker- 0,99 euro
Solait Instant Self Tan mousse- 6,99 euro
Solait Instant Self Tan handschoen- 2,99 euro
Solait Self Tan cream- hiervan kan ik de prijs niet vinden, maar ik gok tussen de drie en zes euro!

Solait Summer Bronze gel SPF15- 5,99 euro
Solait kids roll on 50+ - 5,99 euro

Nu heb je natuurlijk niet voor niets de hele weg naar beneden lopen scrollen, want er wacht iets leuks op je!

GIVEAWAY TIME!
Ik geef de roterende haarborstel ter waarde van 24,99 euro weg aan één van m'n lezers. Nieuw in de verpakking uiteraard, ik heb er al eentje ;-)

Wat moet je doen?
- Volg mij via Bloglovin!
- Laat een leuke reactie achter en vertel mij jouw beste tip voor volume in je haar. Een rijmpje of levensverhaal is niet nodig :-)
- Volg mij via Instagram (extra, IrispraatNL)

SUCCES! Binnen nu en een weekje hoop ik de 600 volgers op Bloglovin te halen en dan kan 'ie zomaar jouw kant op komen!

Welk product vind jij het leukst?

22 opmerkingen

 1. Ah ik ben zo benieuwd naar het wimperserum. Misschien een goede dupe van Revitalash?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit weggeeft! Mijn beste tips voor volume in je haar zijn: föhnen (met bijvoorbeeld zo'n roterende borstel),wassen met volume shampoo en om even snel volume in je haar te krijgen, je hoofd naar beneden doen en met je handen door je haar gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg wat een toffe producten! Erg benieuwd, die haar kleurcrémes maken mij heel erg nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kruidvat is goed bezig! Ik zie al een hele hoop producten die ik wel zou willen hebben hihi. Ik sla de winactie over :) maar je gaat er vast iemand heel blij mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de mascara en het rimpelserum. Die roterende borstel lijkt me ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat heeft Kruidvat veel nieuwe producten! Kruidvat is echt mijn favoriete winkel, haha. Ook hun nieuwe essence en Catrice producten zijn superleuk! Ik doe heel graag mee met de winactie en mijn volume tip? Andrélon Verrassend Volume! Voor mij werkt die perfect haha. Ik volg je op Bloglovin' en mijn e-mailadres is maris.90@live.nl!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg dat wimperserum! ZO benieuwd ben ik daar naar! Als ik hem zie liggen bij de kruidvat kan ik hem niet laten liggen denk ik. Die föhn heb ik zelf al een tijdje, en vind hem heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa ik ben daar ook heel benieuwd naar! Duurt alleen nog lang voordat ik resultaat zie waarschijnlijk :(

   Verwijderen
 8. Wat een geweldige goodiebag.
  Ik doe graag mee voor de haarborstel en volg je op oa Bloglovin,Facebook & Instagram. anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 9. woow, ben echt benieuwd naar die serum voor je wimpers. mijn tip voor volume: babypoeder! it does wonders!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten wel fijne producten tussen. Het wimperserum vind ik interessant maar ik heb nog geen goedkope gevonden die werkt dus ik ben er wel heel benieuwd naar. Ik heb er nu 1 van 50 euro dus alsnog de helft goedkoper van revitalash en hij werkt super

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, 50 euro! Ik ben heel benieuwd naar de werking van deze. Vera Camilla had hem al wel getest en bij haar zag je wel echt verschil! Dus ik heb vertrouwen :D

   Verwijderen
 11. Dat noem ik nog eens een good goodiebag, haha! Prachtige producten, ben zoals vele anderen hier ook erg benieuwd naar het wimperserum. Klinkt veelbelovend :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo leuk! Ik doe ongetwijfeld mee, ik volgde je uiteraard al op Bloglovin' én op Instagram!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een collectie zeg, wat een mooie producten! Ik sla de winactie even over want ik heb zo'n borstel maar hier ga je vast iemand heeel blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tof!!! Ik doe heel graag mee. Mijn beste tip voor meer volume is je hoofd naar beneden houden en dan van onder af föhnen. Volger was ik al op Bloglovin'en nu ook op Insta. (@paramara1982)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh kruidvat gaat ook lekker veranderen zo te zien. Er zitten een hoop leuke producten tussen waar ik zeker benieuwd naar ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben wel heel benieuwd naar je resultaten met het wimperserum. Mijn tip voor volume: ga regelmatig naar de sauna. Betere doorbloeding zorgt voor betere haargroei en dus dikker haar. Althans: voor mij heeft het absoluut zo gewerkt. Sinds er een sauna gevestigd is in mijn woonplaats, ben ik best tevreden over mijn haar.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke actie, ik maak graag kans!
  Ik volg je via bloglovin' en instagram.
  Mijn beste tip tja, ik heb heel erg stijl haar dus de meeste producten werken niet lang. Om het meeste volume te krijgen föhn ik mijn haar wel.
  xx Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een toffe producten allemaal! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb wel echt een goede krulborstel nodig! Bij mij werkt droogshampoo goed voor het creëren van volume, meestal gebruik ik het zelfs na het wassen van mijn haar omdat ik best sluik haar heb. (Zo jammer, ik wilde zo graag mijn levensverhaal met je delen haha :P) Mijn mail is: chelseymeijners@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hier zitten heel veel producten tussen die ik graag eens zou proberen! Mijn tip voor meer volume: Na het haar wassen even je haar naar voren gooien en licht inspuiten met een conditioneerende spray. Zachtjes terug duwen naar je hoofd en even doorschudden met gespreidde vingers en klaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!