Kruidvat Beauty and the Beach event


Twee dagen geleden vertrok ik naar Amsterdam voor het Kruidvat Beauty and the Beach event! Hoe grappig, ik werkte 6,5 jaar in de winkel en nu ging ik als blogger hun nieuwe producten bekijken, haha. Onwijs leuk dat ik werd uitgenodigd. Ik neem je vandaag mee naar een wereld van kokosnoten en zomerse drankjes! 
Eerlijk, ik vind persevenementen best een beetje spannend. Ik blog niet samen met iemand en helaas ging er ook niemand die ik écht kende, maar ik kwam gelukkig wel Claudia (Beautytag) en Tatiana (Blogenbeauty) tegen. Daardoor was het meteen een stukje minder ongemakkelijk. Leuk om jullie te ontmoeten dames!
De aankleding was mega leuk gedaan, er was zelfs een zeemeermin! Haha! Geen idee of ze het echt fijn vond om de hele dag in het pak te zitten, maar het zag er gaaf uit.

We mochten bij drie verschillende afdelingen komen kijken, namelijk haarproducten, zonproducten en twee nieuwe serumproducten.

Wij begonnen boven bij twee mooie nieuwe producten, namelijk een wimperserum en een anti-rimpelserum. Het wimperserum belooft meer actieve bestanddelen te bevatten dan bijvoorbeeld Revitalash, terwijl het maar tien euro kost! Whuuut! Voor het beste resultaat moet je het vier maanden blijven gebruiken op een schoongemaakt oog. Ik wil dit product absoluut gaan testen en reviewen voor jullie! Met één flesje doe je een half jaar.

Nog iets waar ik erg enthousiast van werd, was het anti-rimpel serum. Het belooft de rimpels namelijk direct aan te pakken en dat klinkt als muziek in mijn oren. Zoals jullie weten heb ik een bloedhekel aan mijn fronsrimpel, dus ik ga met plezier testen. Kan niet wachten!

Deze producten vond ik alvast super innovatief, Kruidvat is goed bezig!
Kruidvat heeft ook veel nieuwe producten voor in de zon (of juist voor als er geen zon is). Waar ik razend benieuwd naar ben zijn de Summer Bronze gel spray (SPF30) en de after sun met golden shimmer. Geef mij het woord shimmer en ik ben om ;-) Ook de after sun maskers zagen er fijn uit. Kosten slechts 1 euro en zijn lekker als je nog nagloeit van de brandende zon.Tussendoor konden we een cocktail uitkiezen met Cointreau! Maakt niet uit dat het pas 12 uur was joh, ergens ter wereld was het vier uur ;-) Dit is een heel 'oud' drankje dat ik van naam wel kende. De cocktail was ontzettend lekker. Jammer dat het er maar één was. Haha.Als laatste werden de nieuwe haarproducten en stylingtools gepresenteerd. Het meest revolutionaire product is de kleurcrème. Dit is een soort dikke conditioner met een kleurtje en blijft tot drie keer wassen zitten. Erg leuk om te proberen! Helaas wel alleen voor lichtblond (gekleurd) haar. Leuk om te weten dat Vera Camilla dit product nu in d'r haar heeft zitten (middelste kleur).

Ik kan oprecht zeggen dat ik het een geslaagd event vond. Maison en Kruidvat hadden echt hun best gedaan om er iets moois en gezelligs van te maken. Bedankt dat ik mocht komen! Morgen verschijnt er een extra artikel online waarin ik je de goodiebag laat zien én alle persbeelden van andere nieuwe producten inclusief prijzen. Dit artikel werd anders veel te lang ;-)

Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?

7 opmerkingen

 1. Ahh ziet er zo tof uit!! Ben benieuwd naar de reviews van de producten uit de goodiebag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er leuk uit! Heerlijk om alvast even in de zomersfeer te komen :) Die aftersun met shimmer lijkt me wel wat. Ben benieuwd wat er in de goodiebag zit! :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa mij ook joh, ik werd helemaal enthousiast toen ik die zag! Haha!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk event, ook met dat zand en inclusief zeemeermin! Hoe cool :) Ik heb hier en daar al veel moois voorbij zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's en zeer interessante nieuwe producten =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superleuk joh en mooie foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!