Maybelline Vivid Hot & Vivid Matte Liquid


Maybelline Maybelline, waar was jij in mijn leven? Met de Vivid Hot lacquer én de Vivid Matte Liquid is het tijd om eens iets nieuws te proberen. Ik heb namelijk zelden iets over Maybelline geschreven. Ik vertel je vandaag meer over de Maybelline Vivid Hot Lacquer én de Vivid Matte Liquid. Nieuwe liquid lipsticks, met elk een eigen finish!

Maybelline lacquer/matte liquid- 9,99 euro via Kruidvat


Even voor de duidelijkheid: ik heb één van deze producten gewonnen en ééntje gekregen. Toevallig waren dit producten uit dezelfde lijn. Leuk om er zo kennis mee te maken!

De Vivid Hot Lacquer heeft een hele bijzondere finish: hij is namelijk wel glanzend, maar trekt tegelijkertijd wel in zodat 'ie lang blijft zitten. Ik vind hem een beetje raar aanvoelen: hij is dus wel een beetje plakkerig als een gloss, maar ik voel hem verder wel zitten. Niet heel prettig.

De Vivid Matte Liquid heeft een matte finish, maar is niet super mat zoals je hieronder kunt zien. Voelt wel zacht en comfortabel aan op de lippen. Lijkt erg op de Essence Matt effect longlasting lipgloss!


Ik heb twee erg uiteenlopende kleuren gekregen (Rebel Red en Charmer). Uiteraard kan ik dus per kleur beoordelen wat de kwaliteit is- ik weet niet hoe de andere kleuren zijn. Maar ik ga uit van een goede kwaliteit.

De Vivid Hot Lacquer (onder) dekt echt goed voor een glossy product! Ik was er van onder de indruk. Ook de Vivid matte dekt ontzettend goed. De swatch van de rode kleur bleef de dag erna nog op mijn arm zitten. Beide kleuren trekken dus echt een beetje in je lippen.Dit zijn de kleuren! Bij de rode ging ik een beetje los waardoor m'n lippen ineens een stuk dikker lijken, haha. Hopelijk stoort het niet heel erg ;-) Mijn favoriete formule is absoluut de Vivid Matte. Het voelt alsof ik niks draag! Bij de Vivid Hot voel ik echt dat plakkerige waar ik niet van houd. Maar ze blijven allebei erg goed zitten. Veel eten is geen aanrader, maar drinken kan prima.

Een Vivid Hot en Vivid Matte lipstick/gloss/hoejehetwilnoemen kost tien euro. Dat is best een prima prijs als er een kleur bij zit die helemaal jouw ding is. Verder kun je dus ook zelf je favoriete finish kiezen. Ik zeg ga voor Vivid Matte!

Welk Maybelline product is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. Vivid Matte is zo fijn! Ik moet die van mij er ook echt weer bij gaan pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie gepigmenteerde kleurtjes! En vind ze voor die prijs ook best prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral de Vivid Matte erg mooi! De hot staat je ook erg goed! Maar ik ben zelf ook niet zo van een plakkerige lipgloss/lipstain/lipstick. Leuk inderdaad om zo een indruk te krijgen van andere producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had dit Vivid Hotte ietsje rozer verwacht. Jammer dat die wat blijft plakken. Die rode is gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staan je beide mooi! Zelf ben ik ook meer van de matte formules!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind beide producten er erg mooi uitzien. Ik neig zelf wel eerder naar de meer glossy variant omdat ik dat fijner vind zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vivid matte is mijn favoriet, maar ik heb met beide nog geen ervaring. Rood staat je goed vind ik! Ikzelf houd niet van plakkerige lippen, dus ik zou niet snel gaan voor zo'n formule.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier ben ik heel nieuwsgierig maar geworden, vooral de rode is erg mooi! Die vind ik je ook het mooiste staan 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave kleuren zijn het allebei!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!