Review: Maybelline The Falsies Push Up Angel mascara


Hoera, weer een Maybelline product! Sorry voor als je er moe van wordt, er komt snel afwisseling aan ;-). Vandaag is de Falsies Push Up Angel mascara aan de beurt. Ik kreeg hem binnen in een pakket en uiteraard ben ik meteen gaan testen. Ben ik net zo tevreden over deze mascara als over mijn geliefde NYC product? Lees verder!

Maybelline The Falsies Push Up Angel mascara- 15,49 euro via Kruidvat

PS. Ontzettend bedankt voor jullie steun na mijn vervelende dag zondag. Als ik er aan toe ben, schrijf ik er een post over. Naar omstandigheden gaat het oké met mij.


Maybelline is aardig bekend door hun assortiment in mascara's. De Falsies lijn wordt steeds verder uitgebreid en ook The Colossal is een bekende mascara van Maybelline. Toch heb ik er niet zo veel van geprobeerd, of was ik niet zó weg van dat ik er eentje opnieuw kocht.

De nieuwe Push Up Angel mascara kost 15,49 euro. Ik vind dat stiekem best aan de prijzige kant- drogisterij lijkt wel naar high end te gaan! Gelukkig is het merk heel vaak in de aanbieding.


Het bijzondere aan deze mascara is het borsteltje. Natuurlijk- hoe kunnen ze anders zoveel mascara's lanceren? Maar in dit geval zijn de pinnetjes echt heel kort. Ik vraag me af hoe je je wimpers daar goed mee kunt coaten, maar we gaan het zien!


Hierboven draag ik deze mascara en eyeliner. De foto's zonder eyeliner zijn helaas mislukt omdat er telkens een haar voor mijn ogen hing- sorry!

Ik vind dat de mascara veel lengte geeft, maar ik vind ook dat het lang duurt voordat ik dat heb bereikt. Ik heb mascara's waar ik maar één laagje nodig heb voor een beter effect. Over mijn buitenste wimpers (die overigens f*ing lang zijn geworden door het wimperserum van Kruidvat) glijdt het borsteltje niet zo soepel. Je ziet ook wel dat de wimpers aan elkaar willen plakken.


Full face kun je zoals altijd zien dat ik best aanwezige ogen heb, dus dat het heftige effect van de close-up minder is. De mascara heeft wel een paar grote voordelen: ik krijg geen vlekken rondom mijn ogen, hij brokkelt niet af en mijn wimpers zakken niet in.

Ik vind de mascara prima, maar ik had er meer van verwacht. Ik heb veel laagjes nodig en in de ochtend heb gewoon geen zin om lang met mijn mascara bezig te zijn. Verder zie ik de toegevoegde waarde van het 'kortharige' borsteltje niet echt. Deze mascara heb ik gekregen, maar ik zou hem persoonlijk niet opnieuw kopen. Dit omdat ik mascara's heb gebruikt die ik persoonlijk beter vond, zoals NYC of Clinique. Als jij op zoek bent naar zo'n borsteltje: ga ervoor!

Heb jij deze mascara al geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Ik vind jouw wimpers altijd zo mooi! Jammer dat je niet super enthousiast bent over deze mascara, zelf vind ik het resultaat wel mooi maar hij kan niet tippen aan die van NYC :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat wel heel mooi! Maar volgens mij heb jij sowieso wel gemakkelijke en mooie wimpers, dat alles staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Effect ziet er mooi uit! Borsteltje ziet er echt gek uit, maar als je met andere mascara's minder moeite hoeft te doen, klinkt deze als eentje die ik kan overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw wimpers zijn echt zo lang geworden van het serum! Ik zag ook verschil maar niet zo heftig als bij jou. Deze mascara ken ik niet, maar veel budgetmerken vind ik vaak ook prima scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het ook al langer dan twee maanden :-) Ben er toevallig wel mee gestopt omdat ik helaas toch verkleuring op mijn oogleden zag na het gebruiken. Maar ben heel benieuwd naar jouw ervaring!!

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!