Mijn blogswap spulletjes! Ruilen met oa. SimplynSpecial & LifeasChelsey

Hi allemaal! Een tijd terug kwam ik met het idee om wat producten te ruilen met andere bloggers. In heuse blogtermen: een swap! Ik had zelf ontzettend veel spulletjes over waar ik niks meer mee deed en de andere bloggers ook. Ik heb inmiddels alle producten binnen en ben er super blij mee! Kijk je mee naar de producten die ik van andere bloggers kreeg?De eerste producten die ik binnenkreeg, waren van Nina van Simplynspecial. Zij had veel maskertjes waar ze niks meer mee deed en ik ben juist echt een masker liefhebber! Ook de Skin Appeal peeling vond ik interessant en er zat een Lip Lingerie bij. Daarnaast nog wat samples van Utsukusy- het tanna masker was heerlijk. Dankjewel Nina!

Ik heb Nina onder andere droogshampoo's van Aussie gegeven, samen met Kruidvat Solait bronzing mousse en wat Decubal producten.


Met Chelsey van Lifeaschelsey had ik niet een heel grote ruil, maar wél eentje waar ik heel blij mee ben. Chelsey deed niks meer met haar Primark primer water en dat vind ik juist een fijn product! Daarnaast wilde ze haar unicorn heart highlighter ruilen. Dit is echt zo'n product dat ik zelf niet zou kopen, maar daardoor niet minder leuk om te proberen. Guess what? Ik ben echt super fan van deze highlighter, haha! Een review volgt nog.

Ik gaf Chelsey onder andere een concealer van NYX en twee haarproducten van de nieuwe Kruidvat lijn.


Met Natascha van Beautyopinie had ik de volgende ruil. Sorry Natascha, de foto is een beetje karig ;-) Ik kreeg van Natascha namelijk ook een zeepje van Rituals en twee producten van Dr. Pierre Ricaud, maar ik was in de veronderstelling dat ik een crème kreeg. Natascha stuurde mij een tonic en een reinigingsmelk. Waarschijnlijk heb ik het zelf niet duidelijk doorgegeven. Geeft niks, mijn zus heeft ze afgepakt dus ze zijn goed terecht gekomen, haha.

Ik wilde voornamelijk swappen met Natascha omdat ze haar Oléo-Relax serum weg wilde doen. Mijn hart gaat nu eenmaal snel kloppen van serum en olieproducten ;-) En als bonus kreeg ik er nog twee nagellakjes bij. Heel veel zin om die van Pronails te gebruiken. Dankjewel Natascha!

Ik gaf Natascha een Beautyblender, twee kwasten, een Tigi haarproduct en twee Kneipp mini's.


Mijn laatste pakketje komt van Marloes van Beautyjuf. Een groot pakket waar ik echt heel blij mee ben! Hierboven zie je een crème van Biomed. Skincare hoarder alarm AAN! Ik weet dat dit merk via Viata wordt verkocht. De verpakking heeft de reis helaas niet overleefd, maar alsnog heel veel zin om deze te proberen.


Verder ontving ik twee paar wimpers van Douglas. Ik ken Marloes verder niet zo goed, maar ze lijkt me niet echt een type voor wimpers, ha! Am I wrong Marloes?

Ik ben er in ieder geval happy mee. De volume wimpers zijn echt heftig, haha. Ben benieuwd naar hoe ze me staan.


De foto is niet al te mooi, maar de producten zijn dat wel! Marloes had nog twee ongebruikte kwasten van Douglas liggen en ik vond vooral de contourkwast heel interessant. Deze lijkt me top voor foundation. En spot je hem daar rechtsboven? Juist, een Beautyblender. Ik gaf de mijne weg aan Natascha, maar toen Marloes hem toch over had vond ik hem wel weer interessant. Hahaha. Ze had het doosje er zelfs nog bij!

Ik gaf Marloes een scrub en bodybutter van The Body Shop en wat Toni&Guy producten. Ze schreef er een blog over! Lees hem via deze link.

Ik wil alle bloggers ontzettend bedanken voor de leuke swap en de mooie producten. Als jij een volgende keer ook mee zou willen doen, stuur me dan gerust een berichtje of laat het achter in de reacties!

Wat vind jij het leukste product van de swap?

12 opmerkingen

 1. Leuk zeg die swap! Ik zag je initiatief al voorbij komen op instagram! Komen die producten toch nog goed terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk zo'n swap! Nu kan je weer nieuwe dingen uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n swap komen je ongebruikte producten toch nog van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige producten heb je gekregen. Echt veel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke producten heb je gekregen! De spullen die je van Nina had gekregen vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De beautyblender is mijn favoriete product van de swap! Super leuk :D Volgende keer doe ik ook mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk zo'n swap! Ik vind eigenlijk
  alle producten die je hebt gekregen leuk maar ben het meest benieuwd naar het serum!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay, ik ook! Twijfelde of ik hem nog zou reviewen (er was al een beetje uit) maar ik ga het gewoon doen ;-)

   Verwijderen
 8. Leuk zo een swap! Mooie spulletjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke items heb je gekregen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!