Unboxing: Kruidvat winactie (100+ euro aan make-up!)

OMG, soms ben ik een enorme gelukshebber ;-) Toen ik zag dat een PR-bureau vroeg om de Kruidvat make-up actie op een leuke manier te promoten, greep ik mijn kans. Ik schreef een blogpost met een aanraders voor jullie en daarmee heb ik dus een make-up pakket ter waarde van honderd euro gewonnen! Kijk je mee naar welke producten daar in zaten?Voordat ik jullie in detail laat zien wat ik allemaal heb gekregen, wil ik één dingetje even eerlijk melden. Het kan namelijk zo zijn dat jij als blogger dit pakket ook hebt gewonnen en een paar producten niet helemaal hetzelfde zijn. Let me explain!

Omdat het pakket natuurlijk voor meerdere personen interessant moest zijn, zaten er gezichtsproducten bij in medium kleuren. Helaas wist ik al dat deze veel te donker zouden zijn voor mij, net als het wenkbrauwproduct (dark brown). Ik heb een aantal producten in de winkel omgeruild voor andere kleuren omdat ik zonde zou vinden als ik niks met deze producten kon doen. Voor alle duidelijkheid: ik heb géén andere producten gekozen, alleen de kleuren zijn anders.


Goed, door naar de inhoud! Wat is het veel en wat is het leeeeeeeeeuk!
Dit zat er in:
Vivid Hot Lacquer- 9,99 euro
L'oréal lipstick Scarlet Silhouette- 14,99 euro
Catrice highlighting pearls Marina Hoermanseder- 3,99 euro
Essence eyeshadow- 1,59 euro
Maybelline Push Up angel mascara- 15,49 euro
L'oréal Eye Paint Over the Blue- 9,99 euro
Catrice ICOnails set- 2,99 euro
Maybelline Stay 24hr- 14,49 euro
Rimmel nagellak Rita Ora- 3,99 euro
Maybelline Brow Precise Fiber Filler- 9,99 euro
NYC City Proof foundation - 4,99 euro
Rimmel BB cream- 9,99 euro
L'oréal Le Khol- 8,99 euro

Ik vind het een heel leuk en gevarieerd pakket! Er zitten zowel nieuwe producten in als producten die al langer bestaan. Het leuke vind ik dat ik pas drie producten hiervan al eens eerder heb geprobeerd, namelijk de L'oréal lipstick, Maybelline SuperStay en de Rimmel nagellak. Veel nieuwe dingen voor mij, dus! Ik wil Kruidvat heel erg bedanken voor het toffe pakket.

Nu komt de vraag die je kon voorspellen: willen jullie ergens een review van zien? Ik ben sowieso van plan om de nieuwe mascara te reviewen, verder ben ik vooral benieuwd wat jullie graag willen lezen. Let a girl know in de reacties hieronder!

6 opmerkingen

 1. Leuk zeg! Gefeliciteerd! Ben wel benieuwd naar die parels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi pakket lekker zo'n prijs echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi pakket, heb je verdiend Iris ;) Ik ben benieuwd naar alle lipproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een hoop leuke producten. Gaaf dat je ze hebt gewonnen. Ik vind alles er wel interessant uit zien. Ben met name erg benieuwd naar de Rimmel foundation.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!