Zilveren fotohanger (moederdag idee!) van Names4Ever


Toen ik laatst een mailtje kreeg met de vraag of ik een gepersonaliseerd sieraad wilde maken, dacht ik in eerste instantie 'nee'. Niet om ondankbaar te zijn, maar dit is niet iets waar ik zelf van houd. Voor mijn gevoel had het een beetje een Samantha uit Utreg-gehalte. Het kwam ter sprake met mijn moeder en zijn werd juist razend enthousiast! Zo werd het moederdagcadeau van dit jaar geboren. Ik moet ook toegeven... het is toch wel erg schattig!

Zilveren ketting met foto- 119,95 euro via names4ever


Mijn moeder wilde graag een oude foto van mij en mijn zus op een hangertje. Zo gezegd, zo gedaan. Het ontwerpen van de hanger is zo gepiept: je kiest de grootte van de hanger en hoeft vervolgens alleen nog maar je foto te uploaden. De ketting wordt na een paar dagen bij je thuisbezorgd in een bubbelenvelop met een leuk cadeaudoosje eromheen.

De foto die ik heb gebruikt is er eentje waar ik en mijn zus naast elkaar lagen, maar er zat wat ruimte tussen ons (toen mochten we elkaar al niet ;-) geintje). Wat ik echt top vind is dat we op de hanger wat dichter bij elkaar zijn, zonder dat het er gek of gemaakt uit ziet.

Ik was vroeger trouwens echt zo'n fluffy baby met wc-borstel haar. Hahaha! Ik ben de rechter op de foto.


Gewoon heel eerlijk: ik verwachtte er niet zo veel van. Maar toen de hanger binnen kwam, vond ik hem toch wel ontzettend schattig. Het is zo'n item dat je bewaart op een speciale plek zodat je er af en toe eens naar kunt kijken. Mijn moeder gaat hem naar alle waarschijnlijkheid ook niet vaak zelf dragen. Het hangertje is van zilver, rond van vorm en plat. Ik had hem denk ik nog mooier gevonden als het een wat zwaarder hangertje was, maar dat is misschien niet mogelijk met het drukken van de afbeelding.

Ik vind het overigens best een prijzig cadeau, maar personaliseren is uiteraard anders dan een hangertje dat je zo kant en klaar in de winkel ziet hangen. Daarnaast is het natuurlijk wel een cadeau dat een leven lang mooi blijft. Mijn moeder heeft hem al gezien (nieuwsgierigheid zit in ons, haha) en ze vond hem ook zo geweldig dat de reactie alleen al iets waard was. Zelfs mijn vader vond hem heel leuk. Dankjewel names4ever!

Wat vind jij van het resultaat? Is het iets voor jouw moeder?

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!