Besteld op eBay: Koreaanse skincare, maskers en meer

Hi all,

Zoals je misschien weet ben ik dol op eBay. Ik bestel er zeer regelmatig en ook gisteren ben ik weer lekker verdwaald in de krochten van de website. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb aangeschaft? Lees dan snel verder!Bij toeval kwam ik de Mizon Snail Recovery tegen. Ik heb daar zoveel fantastische reviews over gelezen op Makeupalley dat ik hem wel moest bestellen. Hij kostte 4,78 dollar, een nette prijs voor een dag-of nachtcrème. Het schijnt dat je huid er heel zacht van wordt.


Dit vond ik zo grappig, een rode wijn masker! Hier heb ik er twee van besteld omdat ik het leuk vind om deze nog aan iemand te geven. Het masker is van Tonymoly.

Ik heb er nog eentje besteld omdat ik hier heel nieuwsgierig naar ben. Dit is een rijstmasker. Geen idee waarom het me zo aanspreekt, ik ben gewoon dol op Koreaanse/Chinese/Japanse producten. Het fascineert me!


Natuurlijk zijn jullie bekend met de kwasten van Real Techniques. Ik heb de originele blush kwast, maar ook diverse dupes. Ik ben sowieso benieuwd naar de originele poederkwast, maar ook naar de dupe. Let's try!


Er zijn steeds meer bloggers en YouTubers die zeer enthousiast zijn over de zogenaamde charcoal masks. Ik heb er eentje besteld! Zeer benieuwd of mijn mee-eters verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Dit bestelde ik iets later zoals je kunt zien. Mini beautyblenders- heel goedkoop. Zo benieuwd naar! Sommige zijn keihard, andere weer top.


Hierbij nog twee telefoongerelateerde dingetjes. Het telefoonhoesje heb ik inmiddels binnen. Hij is erg gaaf, maar helaas kan ik de bovenste knop nu minder goed indrukken. Het glas had ik al eerder besteld, maar nu ook voor mijn zus. Altijd goed om een extra glas op je dure telefoon te hebben.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

3 opmerkingen

  1. Ik ben heel benieuwd wat je van al deze beauty producten vind :) -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen :) ik ben de laatste tijd ook weer op ebay toer :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de beauty items wel leuk, keer wat anders dan anders zo via Ebay. Ik heb ook neppe RT kwasten van Ebay. Bevallen me allemaal prima hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!