Musthave producten bij koud weer

Hi allemaal! Het is officieel (meteorologisch) geen winter meer, maar het is momenteel behoorlijk koud buiten. Ik merk het meteen als ik een lange tijd buiten heb gelopen. Droog haar, gesprongen lippen en haar dat zowat op stro lijkt- het is mij niet vreemd momenteel. Ik deel vandaag een paar producten met je die érg fijn zijn om je door de kou te helpen.


Kruidvat oogcrème vitamine E

Alles aan mijn gezicht voelt met koud weer droog aan, maar de dunne huid rondom je ogen kunnen al helemaal snel schilferig, gevoelig en droog worden. Ik gebruik de vitamine E oogcrème van Kruidvat met veel plezier! Goedkoop maar effectief voedend.


Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Ik kreeg bijna een hartverzakking toen ik zag hoe duur dit is geworden (bijna 21 euro voor 30ml!) máár ik wil niet zonder- dit is mijn derde tube Eight Hour Cream. Serieus, als dit jouw droge huid en plekjes niet kan fixen, dan weet ik niet wat het wel kan. Zo fijn! Tipje: meng een druppeltje door je dag/nachtcrème als je veel last hebt van schilfers.Decubal dagcrème en peeling

Twee producten van Decubal! De peeling en de dagcrème. Dat is geen toeval, want Decubal maakt natuurlijk producten die gericht zijn op een droge huid. De peeling is heel fijn en mild als je geen agressieve scrub op je gevoelige en droge huid wil gebruiken. De dagcrème is lekker voedend (mét SPF) en een fijne basis onder je make-up. Ik HOUD van Decubal. Het is jammer dat het merk nog niet heel bekend is, want het zijn enorm goede producten voor een relatief goed betaalbare prijs.


CHI en Moroccanoil serum

Droog haar, gespleten haarpunten... de kou doet niet heel veel goeds voor mijn haar. Hierbij mijn favoriete pluis-en-droogte-temmers! Van links naar rechts: Moroccanoil, CHI Keratin Silk Infusion, Biosilk LITE en CHI Silk Infusion hair and skin. Stuk voor stuk ideale producten voor een droge bos stro ;-)


Lush Love and Light

Als laatste Love and Light van Lush! Droge handen? Dit is je musthave. De geur is typisch Lush, ik ben er dol op. Je doet er heel lang mee, ook een pluspunt!

Wat zijn jouw musthaves bij koud weer?

2 opmerkingen

  1. Die oogcrème ziet er interessant uit. Ik ga hem denk ook aanschaffen. Fijne producten gebruik je trouwens met dit weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel, fijne producten gebruik je tijdens de winter :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!