Essence fixing spray review


Ik waarschuw jullie vast: dit is één van de kortste reviews die ik ooit ga schrijven. De Essence keep it perfect spray maakte me heel enthousiast (want budget). Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder!

Essence keep it perfect fixing spray- 2,99 euro


Wat Essence zegt:

"Stay gorgeous! perfecte fix met slechts één spray. de lichte, transparante formule van de make-up fixing spray verzekert je make-up van een beschermende film en garandeert een langhoudend resultaat. het heeft een verfrissend effect en is geurvrij."

Klinkt goed!

Hierbij nog de ingrediënten:
WATER, PROPYLENE GLYCOL, PVP, EHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL


Ten eerste: een goede prijs, maar ik wil graag een product dat iets doet. Daar gaat het mis bij de spray, want hij doet helemaal niets. Essence belooft een langhoudende 'film' over de make-up. Daarnaast zou dit een geurloos product zijn. Nou eh, echt niet. Mijn make-up wordt niet mooier, niet minder poederig, blijft niet langer zitten en ik ga misschien nog wel sneller glimmen dan eerst. Het enige voordeel is dat mijn huid niet trekkerig aanvoelt.

Het product heeft een fijne nevel, maar stinkt wel degelijk. Ik heb het gevoel alsof ik bier over mijn gezicht spray. Nee, nee, nee. Ik vind het echt helemaal niets. Ga voor twee euro meer voor de fixing spray van Etos, die doet tenminste wel iets.

Misschien ligt het aan mijn huid, dus ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Laat het me zeker weten of je het product al hebt geprobeerd en wat je er van vond.

3 opmerkingen

 1. Ik heb ook liever een fixing spray zonder geur, fijne eerlijke review!
  Ik ga deze dan ook niet uitproberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, jasses. Die biergeur klinkt vreselijk! Goed om te weten dat ik deze kan laten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was heel benieuwd naar deze fixing spray maar als ik dit zo lees ga ik hem toch maar niet kopen... Die geur klinkt echt verschrikkelijk! Ik hou het dan maar bij mijn geliefde fixing sprays van Urban Decay en MAC.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!