Kneipp adem vrij mint eucalyptus - zo lekker!


Ik besefte me laatst dat ik eigenlijk nooit doucheproducten laat zien. Dat terwijl er zoveel lekkere producten zijn die je bijna wel móét leren kennen! Zo ook de Kneipp mint-eucalyptus producten. Vandaag introduceer ik je!

Kneipp schuimbad- 9,14 euro
Kneipp douche- 4,99 euroTe beginnen bij de douche. Hij kost vijf euro, maar doordat Kneipp zeer regelmatig in de aanbieding is kom je meestal op een mooi prijsje uit. De douche zou een tintelfris gevoel geven, de vermoeidheid verdrijven en verlichting geven bij verkoudheid. Klinkt goed! Zeker fijn in deze periode waarin bijna iedereen griep lijkt te krijgen.


Ingrediënten douche:


Mijn mening

De douche is ten eerste inderdaad fantastisch bij verkoudheid. Ken je dat gevoel dat je je helemaal slap voelt, nergens kracht voor hebt en je neus verstopt zit? Dan is deze douche echt heerlijk. Het tintelende gevoel op je huid is ook erg fijn bij spierpijn. Het voelt daarnaast ook verkoelend, dus ik kan me ook goed voorstellen hoe relaxt de Kneipp adem vrij douche in de zomer op je gebruinde huid moet voelen.

Dan over naar mijn favoriete product van de twee! Het badschuim.
           


Ingrediënten badschuim:


Serieus, als je je in een heuse spa wil wanen, dan móét je dit product aanschaffen. Dit is zo lekker- als je het in je bad giet, ruikt je hele badkamer naar mint en eucalyptus. Het is eigenlijk een soort vloeibare badbruisbal. Het is wat duurder dan een gemiddeld doucheproduct, maar het is het zeker waard.


Ik ben helemaal weg van deze fijne producten. Mijn absolute aanrader? Het badschuim. Mocht je de douche willen proberen- deze is op dit moment 2 voor 5,99 euro bij Kruidvat.

Gebruik jij Kneipp producten?

4 opmerkingen

 1. Deze lijkt me echt heerlijk! Ik gebruik zelf altijd de badolie van kneipp maar ga deze ook eens kopen dan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eucalyptus vind ik een erg lekkere geur! Ik had doucheschuim van Kneipp, heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijn vind ik heerlijk! De eucalyptus geur is super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kneipp heeft erg fijne producten!
  Deze wil ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!