Essence Dip eyeliner review


Ik kan me goed herinneren dat de eyeliners van Essence altijd héél veel werden verkocht bij Kruidvat. Toch had ik er zelf niet echt goede ervaringen mee. Er is nu een nieuwe eyeliner in het assortiment: de dip eyeliner! Die moest getest worden.

Essence Dip eyeliner- 2,89 euro


De dip eyeliner heeft een simpele verpakking en is waterproof! Jaaa. Fijn. Er is ook een niet-waterproof versie verkrijgbaar, maar ik wil liever dat hij de hele dag blijft zitten. De prijs is erg goed(koop).

Er is alvast een dingetje waar ik niet zo'n fan van ben. De 'hals' van het flesje is een beetje smal waardoor je het stiftje er soms uit moet trekken. Kan aan mijn specifieke flesje liggen, maar vervelend is het wel. Als je iets te agressief bent, wordt het een kliederboel.


Nog iets wat opvalt: het puntje van de stift is inderdaad flexibel. Handig! Toch is het puntje naar mijn mening te dik. Een dun lijntje maken hiermee is echt moeilijk en een winged liner vind ik persoonlijk bijna niet te doen hiermee (tenzij je houdt van een niet-zo scherp puntje, ik wel). Ik zet nu de lijn met Essence en de wing met Catrice... niet handig.


Dit was mijn eerste poging. Oei, niet echt strak. Het puntje wilde ook echt niet.


Poging twee! Al beter, maar ik heb hier wel het puntje met Catrice moeten doen- dit lukt echt niet met de dip eyeliner van Essence. Zie ook mijn super rare onderwimpers- een paar van die haartjes die alle kanten op staan en niet te coaten zijn met mascara... irritant! Zijn er meer mensen die dit hebben?

De eyeliner is mooi mat en blijft ook daadwerkelijk lang zitten, máár... ik vind het aanbrengen ervan zo onhandig dat ik hem niet vaker ga gebruiken. Dit is iets als je van een lekker dikke wing houdt, maar dat is persoonlijk niet iets voor mij. Daarnaast vind ik het bloedirritant dat ik zo hard moet trekken voordat het stiftje eruit komt. Nee, niet mijn ding. Als de verpakking wat beter zou zijn én het tipje wat dunner, was ik wel zeer tevreden geweest!

Heb jij de dip eyeliner al geprobeerd?

2 opmerkingen

  1. Ik vind de 'gewone' eyeliner van essence qua borsteltje fijner werken, maar deze ziet er ook erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik niet zo vaak eyeliner, jammer dat deze eyeliner zo tegenvalt terwijl de eyeliner mooi intens zwart is :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!