HEMA dramatic lash builder mascara review


Op dit moment zijn alle mascara's van HEMA eigen merk 1+1 gratis (t/m 13 maart). Zo ook de dramatic lash builder! Ik las bij Misslipgloss een heel positieve review, dus ik was wel nieuwsgierig. Twee mascara's voor zes euro, dat mag ik wel een kansje gunnen!

HEMA Dramatic lash builder mascara - 6 euro (tijdelijk 1+1 gratis)De dramatic lash builder mascara heeft een borsteltje waar ik normaal niet zo veel mee heb. Ik ben meer van de plastic borsteltjes (dus geen 'haartjes') omdat deze naar mijn mening beter, sneller en met minder klontjes werken. Toch kom ik soms wel een goed traditioneel borsteltje tegen, dus we gaan het gewoon proberen.

Het valt me op dat er veel product aan de tip van het borsteltje zit. Sowieso pakt het borsteltje veel product op. Één keertje 'dippen' is genoeg.


Geen oogmake-up


Een dunne laag HEMA Dramatic lash builder


Meerdere lagen. Dit gaat niet helemaal de goede kant op...

Ik vind het resultaat met een dunne laag best mooi, maar dat is niet echt hoe ik mijn wimpers graag zie. Ik vind het voor mij persoonlijk te basic omdat ik grote ogen heb. Meerdere lagen geven me echter ook niet echt het gewenste effect, want dan wordt het klonterig. Het borsteltje van de HEMA dramatic lash builder maakt het moeilijk om te wimpers uit elkaar te halen. Ik zou de mascara daarom niet aanraden als je korte wimpers hebt. Ik heb verder het gevoel dat mijn wimpers een beetje inzakken. In de ochtend zit er wel krul in, maar in de avond lijkt dat bijna verdwenen.

De mascara is verder niet waterproof verkrijgbaar, maar een positief iets is absoluut dat de mascara bijna niet vlekt gedurende de dag, wat bij andere goedkope mascara's nog wel eens mis gaat.

Concluderend vind ik deze mascara wel oké, maar ik zou hem niet opnieuw aanschaffen. Het is een fijne mascara als je van een (heel) natuurlijk resultaat houdt, geen vlekken wil en van jezelf redelijk lange wimpers hebt.

*Het kaartje in deze post is voor mij gemaakt door Lotte Verstappen (@tekenkunstenares op Instagram)

2 opmerkingen

  1. Ik vind na één laagje het effect wel mooi inderdaad. Ik kreeg zelf eens een keer ontstoken ogen door een Hema mascara dus die heb ik toen maar snel weggegooid! Dus ik denk dat ik die niet meer ga kopen helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, precies wat je zegt: bij kortere wimpers zakt hij enorm in. Daar had ik al een probleem mee, maar deze mascara maakte het nóg erger, haha! Al staat een dun laagje je wel supermooi! Mogelijk kijk ik tijdens de actie nog even naar de andere mascara's :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!