Perfecte koffie en taartjes: Espressobar Hugo


Als je honger hebt/zin in een bak koffie, dan moet je deze blog misschien even overslaan ;-) Vandaag een blog over Espressobar Hugo, de plek waar ik (op een uitzondering na) elke week te vinden ben. Jullie vragen heel vaak waar ik ben als ik weer eens een Instagramfoto plaats, dus vandaar! Ik laat je mijn favoriete drankjes en taartjes zien.



Héél erg lekker bij de Hugo: de Chai Tea Latte. Dit is thee met melk- het heeft een kruidige en warme smaak. Ik moet zeggen dat ik er véél op heb in mijn leven, maar dat er meestal te veel melk in zit (naar mijn smaak). Deze is perfect en lekker kruidig.


De bekendste koffie van Hugo is denk ik wel de Malteser koffie, een latte met onder siroop en als topping slagroom en Maltesers. Echt een fotogeniek drankje en érg lekker!


In de zomer is de Malteser koffie ook als ijskoffie verkrijgbaar. Dit is mijn favoriet. Kan het alvast snel zomer worden?


Leuk aan Hugo is dat er vaak taartjes en drankjes zijn voor bepaalde tijd (twee weken volgens mij, soms iets langer). Zo ook de Red Velvet taart. Heel eerlijk: dit was niet mijn ding, maar mijn zus heeft het bordje er bijna bij opgegeten, haha!


Hierbij echt m'n favoriete (tijdelijk verkrijgbare) drankje én taartje, helaas allebei niet het hele jaar door verkrijgbaar. Dit is de Vanilla Noisette latte en walnotentaart. Allebei echt zó lekker, ik krijg al honger als ik naar de foto kijk :-)


Hier nog een keer! Als drankje had ik hier de Café Chiccolato, gestoomde chocomel met cappuccino. Erg lekker, al moet je naar mijn mening wel van een wat sterker aanwezige koffiesmaak houden.


Deze foto is al ietsje ouder, dit was een special met speculaas! De taart is een chocolade-walnoot taartje, ook echt fantastisch.

Ik besef me nu dat het nogal een eentonige blog wordt aangezien ik bijna alles geweldig vind, sorry!


Afsluitend een gewone cappuccino. Zelfs dit is hier al een feestje- kijk dan hoe leuk het wordt geserveerd!

De prijzen van Hugo zijn te vergelijken met Starbucks. Voor een speciaal drankje of taartje betaal je wat meer. Ik vind dat geen probleem en heb het er zelfs graag voor over. Het is bijna een verwenmomentje om naar uit te kijken. Mijn persoonlijke aanraders? Ga in de zomer voor de Malteser ijskoffie en in de winter voor de Chai. Vraag zeker even naar de taartjes en koffie die ze op het krijtbord hebben staan, deze zijn vaak verrassend (en lekker)!

Hugo heeft drie vestigingen: Gorinchem, Meerkerk en Oosterhout. Al deze foto's zijn in Gorinchem gemaakt :-) Dit is overigens niet in samenwerking geschreven, ik ben gewoon heel enthousiast en wil het graag met jullie delen.

Kende jij Hugo Espressobar al? Zo niet, wat zou jij wel eens willen proberen?

4 opmerkingen

 1. Wat ziet het er allemaal lekker uit. Je had ons nog gewaarschuwd, maar ik heb trek nu... hmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG dit ziet er te lekker uit, ik hou van koffie en maltesers! Jammer dat ik nooit in die steden kom

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh, wat ziet dit er allemaal goed uit! Ik krijg gelijk zin in die red velvet taart. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van speciale koffie met allerlei chocoladebrokjes en wat nog allemaal in! Het is altijd een beetje struggles voor welke smaak je wil hebben ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!