Odorex Ultra Protect Cleargel review #rechtsodorex


Vorige week werd er een leuk pakketje bezorgd van Odorex! Ik mocht hun nieuwe deodorant, de Ultra Protect Cleargel, testen. Dat wilde ik natuurlijk wel! De challenge #rechtsodorex is er om aan de ene kant je 'oude vertrouwde' deo te gebruiken en aan de andere kant Odorex. Benieuwd wat ik er van vond? Lees verder!

Odorex Ultra Protect Cleargel- 5,99 euroDe Cleargel stick is in het leven geroepen omdat Odorex ervoor wil zorgen dat elke vrouw zich zeker voelt zonder zich te schamen voor zweetplekken of zweetgeurtjes. Ik moet zeggen dat ik zelf niet extreem zweet (gelukkig!) dus ik gebruik een basic spray deo van Dove die het voor mij prima doet. Als ik ga wandelen of fietsen, vind ik het wel prettig om wat extra zekerheid te hebben.Deze deodorant draai je als het ware omhoog zodat het product via de openingetjes naar buiten kan. Een heel klein knikje is genoeg! Ik vind het product daardoor zuinig werken. Het ruikt héél erg lekker en fris, maar niet té sterk of te geparfumeerd. Gewoon schoon, een beetje een katoengeur. Ik heb hem de eerste twee dagen alleen rechts gebruikt, maar ik vind het toch fijner om gewoon dezelfde deo te gebruiken voor beide oksels ;-) Ik merkte wel verschil die dagen. De geur was iets minder erg én het voelde wat droger aan de rechterkant toen ik een flink stuk had gefietst. Top!

Het product droogt snel op en kan eventueel ook gebruikt worden na het scheren (let op, dat is mijn persoonlijke ervaring met een scheerapparaat). Odorex Ultra Protect Cleargel is fijn als je de hele dag fris wil blijven, maar ik wil wel eerlijk blijven. Ik raad hem niet per se aan als je een die-hard sporter bent of als je overmatig transpireert. Ik vind de lotion van Odorex dan effectiever. Voor mij is de Odorex Ultra Protect Cleargel qua bescherming wel ruim voldoende.

Wil jij de #rechtsodorex test ook ervaren? Ga dan naar www.odorex.com/nieuwultraprotect. Als je je hier aanmeldt, maak je kans op een jaar lang gratis Odorex Ultra Protect Cleargel! Doen dus!

Dit artikel bevat informatie over een product dat is opgestuurd door een PR bureau. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Meer info hierover? Check mijn disclaimer.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!