Catrice Glam&Doll mascara review


En, zijn jullie de nieuwe-producten-reviews al zat? Ik nog niet! Ik heb de Catrice Glam&Doll mascara kritisch getest en ik laat je vandaag horen wat ik er van vind! Een budgetpareltje?

Catrice Glam&Doll mascara- 3,99 euro via Kruidvat

Deze mascara is een variant op de Glamourdoll mascara. De andere mascara's heb ik niet om mee te vergelijken, maar ik weet vanuit de winkel dat hij héél veel werd verkocht toen ik er werkte.

Ik moet eerlijk zeggen, toen ik deze mascara kocht heb ik hem niet eens bekeken. Ik dacht bij mezelf 'oke leuk voor een review en kan hem daarna weggeven' maar ik heb mijn mening bijgesteld. Ik opende de mascara en het borsteltje kwam me bekend voor...


Die lijkt namelijk heel erg op de Volume Million Féline mascara van L'oréal! Jaaa, ik ben dol op dupes. Het enige verschil is dat de L'oréal nog iets meer 'pinnetjes' heeft.

Het borsteltje is dus gemaakt van plastic, waar ik persoonlijk het meest van houd. Het geeft naar mijn mening minder klontjes op de wimpers. Oke, laten we testen!


Hier draag ik niets.


Een dunne laag.


Meerdere lagen. Je moet natuurlijk zelf weten hoeveel lagen je aanbrengt. Een dunne laag ziet er ook al hartstikke prima uit met deze mascara, maar ik gebruik liever wat meer.

Wooooooooh, deze mascara geeft zo super veel volume, ik ben verliefd. Het is ietsje meer werk om het aan te brengen dan L'oréal omdat deze formule ietsje dikker is, maar alsnog heb je volume en lengte in een handomdraai. De mascara vlekt niet (zeldzaam bij mij!), is mooi zwart en zakt niet in gedurende de dag. Ik merk alleen niet iets van een krul, maar dat vind ik niet erg.

Ik ben heel erg blij met de mascara, wat een fijne vondst voor een fijne prijs. Ik durf bijna te zeggen dat ik hem beter vind dan die van L'oréal.. en dat zegt veel! Een waterproof versie zou nog wel fijn zijn, zodat je die keuze in elk geval wel hebt. Verder een absolute aanrader!

4 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook en vind hem ook super fijn! Ik vind hem een beetje lijken op de Rollerlash van Benefit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah! Het borsteltje ziet er echt super fijn uit! Als mijn te dure mascara van Max Factor op is, ga ik deze ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow it looks like an awesome mascara! never tried catrice products (:
  thanks for sharing!

  Life in Pastel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw looking good! vind de verpakking alleen niet zo mooi haha

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!