Action make-up review: blush, concealer en eyeliner


Aloha! Vorige week liet ik je mijn geshopte Action spulletjes zien. Een blush, een concealer én een eyeliner kwamen in mijn mandje terecht. Ik heb de producten inmiddels een tijdje in gebruik en geef je graag mijn mening hierover. Benieuwd? Lees dan verder!

Action DB producten- van 0,99 euro tot en met 1,99Ik weet niet zo goed wat precies het merk is, eigenlijk. Het merk is in ieder geval onderdeel van Max&More en heeft ook nog lipsticks in het assortiment. Ik kocht de producten bij een groot filiaal. De producten kosten per stuk niet meer dan twee euro, dus dat is zeer budgetproof!

Laten we beginnen met het slechtste product! Zijn we daar maar vast vanaf.
Ik heb het al verklapt hierboven, maar dit product vond ik he-le-maal niets. Om toch nog iets positiefs te zeggen: de kleur was perfect voor mij. De werking vond ik niets. De dekking is slecht als het eenmaal is aangebracht, de concealer is romig waardoor 'ie snel ophoopt in de lijntjes én het mengt afschuwelijk met mijn foundation. Het veegt de hele boel weg en m'n poriën vormen een soort spikkeltjesdek. Bah.

Misschien geschikt voor dames die verder geen foundation gebruiken of zeer matige dekking nodig hebben.
Over naar de blush! Hier was ik wél positief over.


Deze blush is verkrijgbaar in meerdere kleuren waarvan ik peach het meest bij mij vond passen. De blush kost één euro en bevat aardig wat product- hier kun je lang mee doen!


Ik was echt verrast door het effect van deze blush! Het is zo'n mooie satijnen finish. Het is geen simpele perzikkleur, er zit een subtiele gouden glans overheen. Lijkt op NARS Orgasm en Sleek Rose Gold (heb ik alletwee in m'n bezit), maar eigenlijk vind ik deze nog mooier. Serieus. Terwijl die van NARS in de dertig euro kost... Get yo ass over to Action! You need this.


Over naar de eyeliner! Hier had ik echt helemaal geen verwachtingen van.Ik heb een beetje lastige oogleden, don't judge me on eyeliner ;-) De eerste twee dagen dat ik de eyeliner gebruikte was ik vet enthousiast. Deze eyeliner blijft namelijk de hele dag zitten, vlekt niet én loopt niet uit. Dit vind ik echt een prestatie aangezien dat 9 van de 10 keer niet zo is met een budgeteyeliner. De kleur is redelijk zwart, ik moest er wel twee keer overheen.

Na een paar dagen was ik helaas ietsje minder enthousiast- deze eyeliner wordt met de dag minder succesvol. Je moet hem bijna op de kop bewaren omdat het anders zo snel droog wordt. Jammer!

Ik had mijn haar hier nog niet geverfd :D

Op de bovenstaande foto's draag ik alle producten die op de foto staan, behalve de concealer. Die haatte ik te erg om hem nog een keer te dragen. Weet je meteen hoe dramatisch ik hem vond. 

Ik ben gematigd enthousiast over de Action producten. De blush is wel een echte uitschieter- die is zo ontzettend mooi! De concealer mag de prullenbak in en de eyeliner moet je op de kop staand bewaren. 

Maken de producten jou een beetje enthousiast?

12 opmerkingen

 1. Leuk review! Zo zie je echt wel dat Action zoveel verschillende producten biedt.. Sommigen zijn echt goed, maar andere vallen zo tegen.. Wel leuk om te testen voor die paar euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat heb ik nu spijt dat ik de blush niet heb meegenomen hihi, wat is ie mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die blush ga ik denk ik wel halen die ziet er prachtig uit. Mijn favoriete eyeliner is ook van de action. Komt samen met een mascara in een verpakking. De mascara is ook niet slecht maar die eyeliner is echt super, goed zwart en blijft zitten als een huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer van de eyeliner... maar die blush, wat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige blush zeg, dat is echt een schot in de roos! Ik heb ze hier helaas nog niet zien liggen. Jammer van die concealer en eyeliner. Ik had gehoopt dat de eyeliner wat zou zijn want ik ben toe aan een nieuwe... Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over die blush! Naar dit product neem ik een kijkje bij mijn volgende bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De blush vind ik erg mooi! Ga ik binnenkort ook even kopen. Jammer dat de eyeliner niet zo uitpakte voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh de blush ziet er ook wel echt mooi uit. Soms zit er gewoon een pareltje tussen de Action crap hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat die eyeliner toch uiteindelijk wat minder wordt ... de blush is wel een goede aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De blush is mooi maar lijkt inderdaad op de Sleek Rose Gold en die heb ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De blush is mooi maar lijkt inderdaad op de Sleek Rose Gold en die heb ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O my die blush is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!