Zoya nagellak review- Caitlin & Blaze


Nagellak is niet het makkelijkste product om te maken, maar het merk Zoya is er bijzonder goed in. Woman's Health noemt Zoya zelfs 'de langst dragende nagellak die er is'. Ik laat je twee kleuren zien, namelijk 'Blaze' en 'Caitlin'. Benieuwd of de nagellak een beetje blijft zitten bij mij? Lees dan zeker even verder!

Zoya nagellak- 10,99 euro via Enails.euZoya is een natuurlijk nagellakmerk, vegan en dierproefvrij. Nagellak van Zoya bevat geen schadelijke stoffen als tolueen, formaldehyde, DBP en kamfer. De nagellak is in Nederland te koop via Pretty Polish, ik heb deze lakjes gekregen van Enails- een fijne, Europese webshop met veel mooie merken als Essie, Essie Gel, OPI en CND shellac.

For your information: nagellak blijft bij mij sowieso redelijk goed zitten, op uitzonderingen (Essence, Catrice, HEMA) na. Essie is mijn nummer 1, die blijft vijf tot zeven dagen mooi draagbaar.Kijk dan als 'ie in de zon staat! Woooooh. Blaze deed me denken aan twee grote favorieten van mij: Toggle to the Top & Leading Lady, allebei van Essie.


Hierboven draag ik de nagellak één dag. Ik vind hem persoonlijk onwijs mooi, Blaze is een kleur die ik met de feestdagen wil dragen. De glitters zijn niet grof waardoor je de nagellak makkelijk weer verwijdert. Het lakken zelf gaat oké, ik vind de kwastjes wel wat smal.

Het valt me op dat de nagellak heel snel droogt, ook met twee lagen. Daar was ik aangenaam door verrast! Ik haat het als ik lang moet wachten.


Hierboven draag ik de nagellak vijf dagen. Bij mijn ringvinger zie je heel lichtjes wat slijtage, net als bij m'n wijsvinger. Verder ziet het er nog super mooi uit. De nagellak blijft met gemak zes tot acht dagen zitten. Daarna ben ik zelf ook wel toe aan een nieuw kleurtje.


De andere kleur heet Caitlin. Het is een blauwgrijze kleur die het beste dekt met twee laagjes. Deze droogt ietsje langzamer dan Blaze, maar alsnog sneller dat de gemiddelde nagellak.

Ik ben oprecht erg onder de indruk van de kwaliteit van de nagellak. De lakken drogen sneller en blijven verrot lang zitten, wow! De eerste nagellak die mijn favoriet evenaart. Daarnaast zijn er super veel kleuren verkrijgbaar, bij Enails heb je wel 163 kleuren om uit te kiezen. Dat wordt lastig als je ze allemaal wil, zoals ik... Bel je sugar daddy! Of de kerstman.

Het jammere aan de nagellak vind ik wel dat de kwastjes heel dun zijn. Ik ben gewend aan een wat breder kwastje, een dun kwastje lakt gewoon minder snel. Los daarvan heb ik helemaal niets aan te merken- ik ben groot fan en ik wil meer! Jaaaa!

*Ik heb deze producten gekregen ter review. Dit verandert niets, want ik hecht veel waarde aan een eerlijke mening.

9 opmerkingen

 1. De kwastjes zijn inderdaad even wennen, dat had ik ook. Blaze is prachtig, kleine glitters vind ik ook fijner met verwijderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blaze deed mij ook meteen denken aan Leading Lady van Essie, prachtige kleur en ideaal voor de feestdagen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, Blaze is echt een prachtige kleur! Heel feestelijk, perfect voor de kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blaze vind ik echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren! Ik zou deze ook zeker aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je het telefoonnummer van de kerstman hebt, laat je hem mij dan ook weten ;) Dit ziet er super goed uit, na 5 dagen zit de meeste nagellak er bij mij niet meer zo goed op hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lakjes! Die rode is zeker leuk voor kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn allebei mooi maar ik ben echt verliefd op die rode :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes zeg! Heb zelf nog geen lakje van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!