NUXE 10 Beauty Treasures Box: unboxing en eerste indruk


Hierbij een ode aan mijn rare pakketbezorger die dingen in de tuin legt zonder een briefje achter te laten. Zaterdagochtend zag ik ver achter in de tuin ineens een pakketje liggen. Die heeft dus een nachtje in de kou en regen gelegen... goed. Hoe dan ook; ik ontving via Tutje.nl en Viata de Beauty Treasures Box van NUXE, een Frans merk. Benieuwd naar wat er in zit? Lees verder!

NUXE Beauty Treasures Box- adviesprijs 50 euro via Viata.nlDe Beauty Treasures Box is een soort adventkalender met tien vakjes. Achter elk vakje schuilt een product van NUXE. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd waardoor ik extra leuk vind om lekker onbevooroordeeld te kunnen testen. De box bevat tien mini/travelsize producten en kost 50 euro (nu 37,50 euro).

NUXE is een merk dat in België en Frankrijk erg bekend is in het apotheeksegment. Wat voor ons Vichy is, is NUXE daar. Een paar van deze producten werden onwijs populair, waaronder de Huile Prodigieuse. Dat is zo'n beetje hun sterproduct.


Het kon dan ook niet missen dat dit product in de box zat! Ik heb hem nu een keertje gebruikt en de geur is best heftig: het doet me denken aan de originele Chanel no5 geur. Het is een wat luxere damesgeur waar je van moet houden. Ik vind de producten meer geschikt voor een dertig/veertiger dan voor bijvoorbeeld een tiener. Ik hang er zelf een beetje tussenin ;-)Er zit ook een Prodigieux douchegel in! Wat er verder allemaal in zit:

Nuxellence Eclat (15ml), crème fraîche beauté (15ml), Rêve de Miel handen en nagels (15ml), Nuxellence Detox (15ml), Rêve de Miel gelaatsreiniger (15ml), gelée exfoliante aux 3 roses (15ml), crème Prodigieuse (15ml), huile de douche Prodigieuse (30ml), huile Prodigieuse goud (10ml) et huile Prodigieuse (30ml).Het leuke aan deze box vind ik dat er eigenlijk niets in zit waar ik echt niks aan heb. Het enige wat ik minder gebruik is hand- en nagelcrème, maar alle rest komt dagelijks goed van pas. Dit terwijl je bij adventkalenders vaak meerdere producten hebt die je niet gebruikt, sund natuurlijk!


Concluderend: ik vind het helemaal leuk. De verpakking is leuk, het is een geweldig cadeautje al is het niet écht een verrassing wat er in zit. Ideaal voor dames die kennis willen maken met een nieuw, luxe merk. Wat rijmt er op luxe? NUXE! (haha. hahaha). Ik zou hem alleen niet voor een tiener aanraden.

Dit is overigens geen review, want ik twijfel nog een beetje over óf ik de producten ga reviewen en zo ja, welke producten. Ik zat zelf te denken aan de Huile Prodigieuse producten, aangezien dat de paradepaardjes van NUXE zijn. Nogmaals bedankt Tutje.nl en Viata voor de mooie box!

Wat zouden jullie graag terugzien?

11 opmerkingen

 1. Wat een mooie box zeg! Zonde dat die postbezorger van jou daar zo mee omgaat :( Zelf gebruik ik nu sinds een weekje ook de Huile Prodigieuse, ik heb hem ook in een box ontvangen. Ik vind 'm wel lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De doos ziet er superleuk uit zeg! Haha, wat bizar dat de postbezorger het pakketje gewoon in je tuin heeft neergelegd. Had vast zijn dag niet :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat is ook lekker dat je pakketbezorger gewoon je pakketje achterlaat! Ik vind de geur van Chanel no5 helemaal niet fijn, de geur van de olie dan waarschijnlijk ook niet. Ben benieuwd naar je review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om op deze manier de producten te proberen! De olie met Chanel no5 geur zou ik denk ik overslaan, maar verder lijkt het me wel interessant.
  Goed dat je er achter kwam dat het pakketje in je tuin lag! :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke box met heerlijke dingetjes erin! Wel een beetje raar dat je pakketbezorger hem in de tuin heeft neergelegd. Erg raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige set, en wat idioot van die pakketbezorger om het daar achter te laten zonder briefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, ik had mezelf een Christmas cracker met Nuxe producten kado gedaan. Die ben ik nu aan het testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die heb ik al een paar keer voorbij zien komen, zo'n leuk kerst cadeautje!

  Liefs,

  Kiki

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!