Primark & Action budget make-up: falers en toppers

Hé jij daar, budgetliefhebber! De laatste paar weken heb ik een aantal Action en Primark make-up producten gekocht en gebruikt. Sommige daarvan heb ik bewust niet behandeld in een review. Ik wilde namelijk graag een overzicht maken van alle aanraders én de producten waar ik helemaal niets aan vond. Kijk mee!Primark Brow Cream- 2 euro

Als eerste de Brow Cream van Primark. Hier heb ik laatst een review over geschreven en ik vond het he-le-maal niks! Ik heb het product gedoneerd en hoop dat ik iemand anders er blij mee maak.


Max&More (Action) blending sponge- 0,89 euro

Deze 'beautyblender' komt van de Action en kostte uit m'n hoofd 89 cent. Wat een hard ding is dit, zeg! Na twee keer gebruiken was 'ie ook hartstikke vies omdat het sponsje werkelijk al m'n foundation op heeft gezogen. Deze ligt inmiddels ergens in Nederland tussen een grote afvalberg #okdoei.Max&More highlighter Pink&Bronze- 1,89 euro

Deze vind ik dan weer heel mooi! Action heeft twee highlighters uitgebracht die me erg aan de Bobbi Brown Shimmer Bricks doen denken. Ik vind de bronzen kleur het mooist. Zeker aanraders!Primark Pointed Nails- 1,50 euro

Op Instagram zie je vaak van die puntige nagels voorbij komen. Dat vind ik meestal best tof, dus dat wilde ik ook wel eens proberen. Deze nagels van de Primark vond ik echter geen succes. VEEL te lang, de kleur staat niet bij mijn handen en de lijm is waardeloos. De nagels bleven serieus maar 2 uur zitten. Als je dit wel mooi vindt, raad ik je aan om Broadway nagellijm te gebruiken. Dan heb je er tenminste nog iets aan ;-)


Max&More (Action) mineral powder foundation -0,99 euro

Voor één euro een goede setting powder vinden, dat was m'n droom. Helaas spatte die uiteen. De kleur is behoorlijk geel en het poeder voelt aan als een goedkoop talkpoeder. Het kon mijn glans in ieder geval niet tegenhouden. Meh.


Primark Full Look wimpers- 1,50 euro

Excuseer de korrelige foto. Hierbij mijn favoriete wimpers: Primark Full Look wimpers. Dit zijn de beste budgetwimpers die ik naast Gypsy Lashes heb geprobeerd. Meerdere keren te gebruiken en dat voor 1,50 euro! Ik ben fan.


Primark concealer & foundation kwast- 3,99 en 5,99 euro

Één recente aanwinst en één kwast die ik al langer had, namelijk de concealerkwast. De concealer-tandenborstel-kwast vond ik zo fijn dat ik de foundationkwast ook heb gekocht. Die bevalt me ietsje minder goed, maar alsnog zijn het degelijke kwasten voor een mooie prijs.

Zeer wisselend dus, de kwaliteit van budgetproducten. Als jullie het leuk vinden blijf ik lekker op zoek gaan naar goede budgetvondsten.

Welk product spreekt jou het meest aan?

9 opmerkingen

 1. Ik vind Primark nagels juist wel heel fijn! Gebruik gewoon lijm van de Etos, is serieus 4 dagen blijven zitten. Die wimpers zien er goed uit :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet het kwastje dat ik bij de Styletone kreeg nog proberen dat is ook zo'n kwast als jij laat zien. Die shimmerbricks zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was die van W7 toevallig? Daar ben ik echt benieuwd naar! Maar hoe dan ook vind ik deze kwasten echt top :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind het ook super leuk om dit te blijven testen! Er zitten namelijk ook regelmatig toppertjes tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De nagels van de primark zijn zooo mooi maar de lijm echt crap ja haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nagels zijn erg mooi! Alleen kan ik helemaal niks met lange nagels, niet eens typen. Ik ben er zo onhandig mee. De wimpers zien er trouwens ook erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo'n artikel! Ik vind die nagels er wel mooi uitzien! Zonde dat ze niet goed bleven zitten en zo lang waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke lijst! Jammer dat het meeste tegenvalt haha. Ik vond de blending spons nog best prima voor iets van 0,89 cent. Ik vind de nagels wel heel mooi staan, maar te lange nagels zijn ook niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh ik ben erg benieuwd naar de lashes van primark. Misschien ga ik ze morgen even snel scoren voordat ik moet werken! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!