Essie winter 2016/2017 season: review&swatches


Welkom bij de allerlaatste review van 2016 en wel een hele bijzondere! Ik laat je vandaag een deel van de winterkleuren van essie zien, een hele leuke en zeker niet standaard nagellakcollectie. Hier zit zeker een kleur bij die je op je nagels wil dragen terwijl je knallend het nieuwe jaar in gaat vanavond. Kijk mee voor de review en swatches!

Essie winter 2016/2017 nagellak - 9,99 euro per stuk


Even een sidenote en blijk van waardering: hoe waanzinnig dat ik dit gewoon mag reviewen voor jullie. Essie is jaren mijn favoriete merk en ik had nooit durven dromen dat ik een collectie mocht ontvangen. Wauw. Bloggen is soms heel bijzonder ;-) Met dank aan jullie ook. Zonder lezers had het niet gekund.

Verder ben ik wel een beetje laat met deze collectie. Er ging iets mis met het pakketje waardoor ik hem, als je dit leest, gisteren pas heb ontvangen. Omdat het toch wel feestelijke kleurtjes zijn wilde ik dit artikel zo snel mogelijk online plaatsen.In totaal ontving ik vier van de zes kleuren. Drie daarvan zaten in een leuke geschenkverpakking. Variaties op deze verpakking kun je onder andere bij Etos vinden.

Oh Behave! is lichtroze met een gouden gloed.
Getting Groovy is feestelijk goud.
Party On A Platform is klassiek rood.
Satin Sisters is een 'teal' kleur: blauw met een hintje groen.

Verder in de collectie:

Ready to Boa, brons met glitter
Go with the Flow, grijs met glitter

Over naar de swatches! Ik draag overal twee lagen.

Getting Groovy


Getting Groovy is een gouden kleur die verrassend goed dekt en snel droogt.

Oh Behave!


Oh Behave! is een lichtroze-perzik tint met een gouden glansje. Dit is niet zo mijn kleur, ik denk dat 'ie bij dames met een tintje erg mooi zal staan. Dekt met twee lagen niet helemaal egaal.

Oh Behave + Getting Groovy


Hierbij nog met een accentnagel. Leuk om het goud zo te combineren!

Party On A Platform


Party On A Platform is waanzinnig. Dit is een kleur die ik het hele jaar door én elke dag met een gerust hart draag. Dekt al met één laag. Ik vind hem zo mooi glanzend!

Satin Sisters


Satin Sisters is blauw-groen en dekt met twee lagen volledig. Ook heel erg mooi egaal dekkend en glanzend.

Ik vind het een leuke en niet standaard collectie voor de winter. Mijn favorieten zijn Satin Sisters en Party On A Platform. Ook Getting Groovy is leuk voor een feestje. Ik vind alleen Oh Behave! niet geweldig. Over de kwaliteit ga ik trouwens niet veel meer zeggen: ik heb namelijk al heel veel reviews over essie geschreven. Deze lak blijft bij mij gemiddeld vijf dagen mooi zitten.

Welke kleur is jouw favoriet?

*De producten in deze review zijn door een bedrijf opgestuurd ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet: ik hecht veel waarde aan een eerlijke mening.

8 opmerkingen

 1. Ik vind ook alles behalve Oh behave mooi! Die met de glitters is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Behave is juist mijn favoriet, haha. Satin Sisters vind ik ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekkere kleurtjes! Oh Behave vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Essie zo'n awesome en goed merk. Super mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rode kleur vind ik erg mooi! Ik zoek nog een nieuwe rode dus ga hier zeker voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!