Lush Sleepy bodylotion review


Zzzz... lekker wegdommelen doe je met de Sleepy bodylotion van Lush. Deze limited edition is speciaal rondom de feestdagen in de winkel te vinden, maar kan prima het hele jaar door. Hint: stiekem ook best geschikt voor mensen die niet van lavendel houden! Lees zeker even verder als je nieuwsgierig bent naar mijn mening over dit product.

Lush Sleepy bodylotion- 10,99 euro
Ik betrad de Lush winkel op een zwak moment. Ik kwam namelijk voor de Charity Pot, maar ik liep uiteindelijk met twee extra potten de deur uit. Auch... De verkooptechnieken van Lush zijn soms iets te goed ;-) Of ik had net iets te veel zin om iets te kopen, haha.

Charity Pot en Sleepy hebben een overeenkomst: het zijn allebei volle en voedende bodylotions. Als je dus op zoek bent naar een product dat licht aanvoelt en snel intrekt, ben je niet aan het juiste adres. Ik gebruik Sleepy en Charity Pot voor droge handen en voeten, voornamelijk in de winter.


Hierboven de ingrediënten. Zoals je ziet zit er veel lavendel in (lavendelwater, lavendelbloeminfusie en lavendelolie). Daarnaast zit er Tonka Absolue in, wat naar mijn mening die échte Lush geur veroorzaakt. Fijne verzorgende ingrediënten zijn glycerine, amandelolie, cacaoboter en jojoba-olie.

Ik schrok een beetje toen de verkoopster 'lavendel' zei. Ik heb namelijk helemaal niets met lavendelgeur- ik vind het eerder ranzig dan lekker. Maar dit product spreekt me toch wel aan. Het is de tonka (dus die typische Lush-geur) die het geheel bijzonder maakt. Wees niet bang als je normaal niet van lavendel houdt.


Kijk hoe leuk! Snowflake glanspoeder! Het product zelf is lila van kleur, maar je merkt daar niets van bij het aanbrengen. Gelukkig maar #teletubbies


Sleepy is een bodylotion voor iedereen die houdt van typerende en aanwezige Lush geuren. Daarnaast is het geen bodylotion die je even snel-snel aanbrengt. Daarom vind ik hem zo fijn om vlak voor het slapen rijkelijk aan te brengen op m'n handen en voeten. Ik merk dat dit product (de Charity Pot ook, trouwens) echt verschil maakt voor een droge huid. Ik word er trouwens niet echt slaperig van, maar ik kan me voorstellen dat andere mensen lavendel/tonka zeker als een kalmerende geur bestempelen. De geur blijft ook best een tijdje hangen.

Als ik dan nog iets mag zeuren, zou ik een kleinere en luchtdichte verpakking fijn vinden. Bodylotion gaat bij mij namelijk niet binnen een paar weken op. Maargoed, dat is een klein puntje :-) Ik ben verder erg dol op Sleepy. Hij gaat nu al een paar dagen met me mee naar bed. Klinkt spannender dan het is, haha.

Wat is jouw eerste indruk van Sleepy en wat is jouw favoriete Lush product?

5 opmerkingen

 1. Klinkt heel fijn! Ik vind deze altijd een beetje betoverend, dat lila met die glittertjes. Inderdaad fijn dat je het niet ziet zitten, dat lila, haha! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me een heerlijk product, ben sowieso gek op Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een heerlijk product! Charity pot heb ik wel eens gebruikt hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief, zacht kleurtje heeft deze body butter! Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur. Ik ben namelijk ook geen fan van de geur lavendel. Zo'n heerlijke, rijke body butter vind ik heerlijk in deze periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook, in poeder vorm en deze heb ik later gekocht. Vind hem zelf erg fijn en wordt er wel slaperig van hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!