Review: Estee Lauder Little Black Liner


Het is alweer tijd voor één van de laatste producten uit het Glamour Beautylovers project! Deze maand kregen we als kerstcadeautje een fullsize eyeliner, namelijk de Estee Lauder Little Black Liner. Een eyeliner waar je drie kanten mee op kunt: dik, dun en ultra dun. Benieuwd naar hoe dat uitpakt? Lees verder!

Estee Lauder Little Black Liner- 29 euro via Esteelauder.com


De eyeliner heeft dus drie 'kanten'. Eigenlijk twee, maar aan de ene kant zit een tipje dat zowel dik als dun gebruikt kan worden. Heel eerlijk? Ik ben hier niet zo weg van. Doe mij maar gewoon één eyeliner puntje dat goed werkt. De eyeliner belooft overigens waterproof te zijn.

Hierboven zie je de ultra dunne kant. Het is een niet-flexibele punt die inderdaad redelijk dunne lijnen kan zetten.


Hierboven zie je de dikke kant. Als ik hier een lijn mee boven m'n ogen zou zetten, kom ik er sowieso uit te zien als een panda. Nee, dit is niets voor mij. Misschien iets voor iemand met veel ruimte tussen het bewegend ooglid en de wenkbrauw.


Als je deze een beetje kantelt, krijg je de dunne kant.


Hierbij nog de ultra dunne en dikke lijn. Die dikke lijn is me echt... te dik.


Op de bovenstaande foto heb ik de dunne kant gebruikt, dus de zijkant van de dikke punt (snap je me nog?). Het zorgt voor een mooie, zwarte lijn die in één keer goed zit en mooi dekt. Een wing gaat toch wat lastig omdat de puntjes niet flexibel zijn.

Belangrijk is uiteraard of de eyeliner een beetje bleef zitten. Nou, daar heb je het al, een beetje. De wing bleef de hele dag mooi zitten, maar bij de binnenste ooghoek merkte ik dat hij, ondanks dat ik altijd een primer op mijn ogen gebruik, wat ging vlekken. Ik vind dat dat eigenlijk niet kan bij een product van 29 euro.

Concluderend vind ik het best een goed product, maar ik zal hem niet zelf opnieuw aanschaffen. Ik hecht nog altijd meer waarde aan m'n Catrice liquid eyeliner ;-)

Wat is jouw eerste indruk van de eyeliner?

*Deze review bevat een product dat ik van een bedrijf heb gekregen. Dit heeft geen invloed op mijn mening, omdat ik veel waarde hecht aan een eerlijke review.

6 opmerkingen

 1. Nee voor die prijs/kwaliteit verhouding sla ik deze over. Ik houd het bij mijn Super Liner:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb voor eyeliner ook een budget topper en wel van de action, die doet het echt prima en blijft de hele dag zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er wel goed uit. Maar het is wel een duur merk helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je weer een super fijne review geschreven meis! Ik zou hem skippen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eigenlijk lijkt me dit best moeilijk om mee te werken. Voor iemand die al helemaal niet goed is in eyeliner haha. Jouw resultaat is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het resultaat echt prachtig! Goed geschreven bedankt! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!