Mijn vijf mooiste make-upproducten

Het uiterlijk van een make-upproduct kan iemand flink beïnvloeden om iets te kopen. Ik ben er zelf in elk geval erg vatbaar voor. Ik vind goudkleur en zilverkleur het altijd goed doen en ook duidelijk zichtbare logo's vind ik vaak gaaf, maar daar zit het hem niet altijd in. Ook budgetmerken maken af en toe pareltjes van producten. Kijk mee naar mijn vijf mooiste make-upproducten!
Op een overtuigende nummer 1 staat mijn Rouge Volupté van Yves Saint Laurent. De huls is goudkleurig, op de dop zit een spiegeltje en in het midden staat het merk afgebeeld. Daaronder zie je de kleur lipstick die je koopt. Deze lipstick is ontzettend duur maar echt de parel in mijn make-upcollectie. Ik gebruik hem zelden omdat ik stiekem bang ben voor de dag dat 'ie op raakt. De lipstick kost 29,69 euro bij Ici Paris.
Een recente aankoop is mijn Catrice Multi Colour Compact Powder. Dit poeder bewijst wel dat aantrekkingskracht niks met de prijs van een product te maken heeft. Ik vind dit zo ontzettend gaaf! Al die kleurtjes bij elkaar ziet er uit als een soort foundation-heelal. Of het nou werkt of niet (ik heb hem nog niet gebruikt, alleen voor swatch), ik ben verliefd op de poederpixels. Een terechte nummer twee in mijn lijstje van mooi-uitziende producten. Het poeder kost 4,69 euro.
Ook een new-in product, mijn GlamBronze van L'oréal. Wauw. Wauw. Need to say more? Dit is echt zonneschijn in een doosje. Zo mooi! Als ik dit poeder draag voelt het alsof ik op een tropisch eiland rondloop. Ofja, alleen als ik in de spiegel kijk dan. Dream on. Dit prachtige poeder kost 12,49 euro.
Ik vond het moeilijk om naar eyeliner en mascara te kijken op een 'mooie' manier. Ik vind de meeste mascara's er best prima uit zien, maar dat je achterover slaat van de luxe, mwah. Een product dat ik dan weer wel heel mooi vind is de Super Liner van L'oréal. Een lange, goudkleurige hals (ik ben een echte kraai) in combinatie met zwart vind ik erg mooi. De liner kost 11.99 euro.
En als laatste mijn eerste dure aankoop ooit, een oogschaduw van Chanel. Totaal niet mijn kleur (het is een soort grijsblauwe kleur), maar ik moest hem hebben. Chanel staat voor luxe en een echte vrouwenlokker. Ik gebruik dit product al maanden, wat zeg ik, misschien wel jaren niet meer. Toch kan ik hem niet weggooien. Ik kocht hem toen voor rond de 22 euro, een hele klap geld voor een middelbare scholier zonder werk. Ik werd aangetrokken door het simpele zwarte doosje met de dubbele c's. Liefde op het eerste gezicht!

Wat zijn jouw mooiste make-upproducten?

5 opmerkingen

 1. Superleuk bedacht om zo'n post te doen. Ik laat me ook heel erg aantrekken door het uiterlijk van een product. Die eerst lipstick vind ik echt prachtig!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die lipstick is erg mooi! ik heb zelf geen idee wat mijn mooiste producten zijn, ik heb niet echt dure merken, maar ik denk dat mijn opi lakjes het meest in de buurt komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig dat je nog altijd je eerste Chanel aankoop hebt. Daar moet je vast met een glimlach naar terug kijken. Over mijn mooiste make-up product moet ik even nadenken. Ik denk mijn parfumflesje van Yves Saint Laurent (Parisienne), wat een mooi design. Die staat forever and always te pronken op mijn kast. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die ysl lipstick is zo mooi!
  (ps, ik heb per ongeluk je reactie op mijn post verwijderd, sorry daarvoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lipstick is inderdaad super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!