Ardell Wispies LOTD/review

Zondag is altijd een beetje mijn 'speel-dag' op het gebied van make-up. Op zondag heb ik vaak geen verplichtingen, dus kan ik allerlei dingen uitproberen. Gisteren heb ik de Ardell Lashes in 'Wispies' uitgebreid getest. Of ik daar tevreden over ben, lees je vandaag!Ardell Wispies- 5,99 euro

Ik was zo slim om te vergeten dat ik een foto moest maken van de wimpers. Ik heb daarom hierboven een foto van mijn Instagram gehaald zodat je ze in de verpakking kunt zien. Het zijn de wimpers linksboven die een vrij natuurlijke vorm hebben.


Dit is het kaartje dat bij de verpakking zit. Daarnaast zit er een klein tubetje lijm bij. Op dit kaartje staat hoe je de wimpers aan moet brengen, namelijk:


Ik moet zeggen, ik ben absoluut niet getraind in het aanbrengen van nepwimpers. Het is ook deels afhankelijk van welke lijm je gebruikt. Deze bijgeleverde lijm vind ik erg goed werken. Het fijne aan deze wimpers is dat de wimperrand niet duidelijk te zien is. Het zou er daarom dus een stuk natuurlijker uit moeten zien.


Instagram: @irisxvi

Zoals je kunt zien, ik ben geen pro. Ik kreeg de wimpers niet strakker langs mijn wimperrand. Ik denk dat het makkelijker is als je wimpers wat meer naar voren staan in plaats van recht omhoog. Toch vind ik het resultaat best mooi! Ik heb wel eyeliner aangebracht omdat ik de wimperrand wel duidelijk zichtbaar vind.

De lijm plakt gemakkelijk en goed (!). De wispies zijn van goede kwaliteit en blijven de hele dag op hun plek. Ik vind deze echter wel veel te lang. Voor een feestje kan het, maar dat ze natuurlijk zijn wil ik absoluut niet zeggen. Als je de wimpers na gebruik schoonmaakt (dat wil zeggen, de lijm er een beetje netjes afhaalt), dan kun je de wimpers meerdere keren gebruiken. Voor 5,99 euro vind ik het een goede score als ik ze twee of drie keer (wie weet wel vijf keer) kan gebruiken.

Ik ben tevreden over Ardell wimpers! Dit model is voor mij niet helemaal hét ding, maar ik heb er meerdere besteld/gekocht dus ik ben zeer benieuwd of mijn ideale paar daar bij zit. Je koopt Ardell lashes onder andere bij beautyjoint.com en Kruidvat.

5 opmerkingen

 1. Heel mooi! Ze zijn inderdaad niet super natuurlijk, maar wel heel leuk voor een feestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind je grijze foto echt super mooi! Ik zou deze inderdaad door de weeks ook niet dragen maar voor een feestje vind ik ze leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel erg mooi zeg! Goed gedaan! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow je hebt nu zo'n grote ogen! Heel mooi, maar inderdaad wel heavy. Ik ben niet zo goed met nepwimpers, maar ik zou deze met een groot feest dragen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel mooi, ik heb nog nooit nepwimpers uitgeprobeerd, misschien moet ik het maar eens uitproberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!