Review: L'Oréal Volume Million Lashes Mascara So Couture


Ik <3 L'Oréal mascara en dat weten jullie als het goed is allemaal wel. Ik heb zo'n beetje elke telg van de familie uitgeprobeerd en vind bijna alle mascara's even fijn. Vandaag is het tijd voor de Volume Million Lashes So Couture mascara. Ben ik daar ook groot fan van geworden?

Volume Million Lashes So Couture mascara - 17,99 euro via Kruidvat
De verpakking van alle Volume Million mascara's hebben iets met goud. Deze is goud met paars. Het borsteltje is anders dan ik gewend ben van de voorgaande edities: deze is wat simpeler. Zo heeft de Butterfly versie een driehoek en de Féline is gebogen. Deze is 'gewoon' recht en gemaakt van plastic.


Het zijn een heleboel plastic 'stekeltjes'. Ik geef hier persoonlijk de voorkeur aan omdat het product wat minder snel uitdroogt en het glijdt fijn over je wimpers.

Goed, over naar de resultaten:Hierboven draag ik geen mascara. Ik heb mijn wimpers nog niet gekruld.


Ik draag hier meerdere lagen van de mascara. Een kleine disclaimer: voor sommige mensen is dit misschien veel te extreem. Ik houd nu eenmaal van opvallende wimpers en je kunt op mijn full face zien dat ik vrij grote ogen heb. Ik heb niet zoveel met een dun laagje mascara omdat dat bij mij helemaal wegvalt.              


Ik moet echt iets aan mijn wenkbrauwen gaan doen zodat ze er wat natuurlijker uitzien, tips?

Mijn full face camera foto's zijn op een of andere manier allemaal onscherp, vandaar de screenshot van mijn Instagram. Hier draag ik de mascara. Wat mij betreft is dit alweer een goede mascara van L'Oréal, maar maar maar... ik zou deze niet snel opnieuw kopen. Ik merk dat deze formule iets droger is waardoor ik wat meer laagjes aan moet brengen, het gaat net iets minder 'smooth' dan met de Féline mascara. De Féline is dan ook echt mijn favoriet.

Ik vind dit voornamelijk een volume- en lengtemascara, niet per se eentje voor heel gekrulde wimpers. De kleur is goed zwart en blijft goed zitten zonder af te brokkelen. De mascara geeft gedurende de dag wel iets af, maar dat ben ik gewend omdat mijn wimpers mijn huid raken. Het is een prima mascara, maar ik heb van L'Oréal andere mascara's die ik nog liever gebruik. 7.5/10!

2 opmerkingen

  1. Ik vind het een mooie verpakking, en je ziet ook heel goed het verschil. Staat je goed! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het resultaat super mooi! Ik houd wel van opvallende wimpers, dit lijkt me een hele fijne en mooie mascara :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!