Grootste miskoop ooit?


Ik ben altijd 'on the hunt' voor een goede volumespray waar ik een mooi en groots kapsel mee kan creëren. Ik las veel goede dingen over de Andrélon Pink Collection Go For Texture Definition Spray (hallo zeg) en ik besloot hem eens aan te schaffen!

Andrélon Pink Collection Go For Texture Definition spray- 6,39 euro via EtosDe verpakking is mooi, vind ik! Sowieso vind ik de vormgeving van de Pink Collection erg leuk. De textuurspray belooft te zorgen voor een nonchalante look en een volumeboost.

“De nieuwe Pink Collection Go For Texture Definition Spray is een multifunctionele droogshampoo om je haar meer textuur en definitie te geven. Je kunt de spray ook gebruiken om een natuurlijk volume-effect te creëren. Na het gebruik voelt je haar meteen wat voller zonder stug of plakkerig te worden. Droogshampoo, één van de populairste musthave stylingproducten van dit moment, is bovendien ideaal om tussen twee wasbeurten door je haar wat meer volume te geven.”Voor: geen volume


Na- nog minder volume

Long story short: ik had echt veel zin om dit product uit te proberen, want ik houd van haarproducten en zeker als ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Dit product doet echter he-le-maal niets voor mijn haar. Het wordt er alleen maar slapper van en het voelt super snel vettig aan, verschrikkelijk! Het erge is nog wel dat ik er meerdere bussen van heb aangeschaft omdat het in de aanbieding was, haha.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over Andrélon producten, maar deze spray slaat echt de plank mis. Ik ga terug naar de spray en het poeder van Toni&Guy- want deze doen wél echt voor mijn haar.

4 opmerkingen

 1. Jup ik ken het! Was een drama was de andrelon droogshampoo, ik gebruik nu die van aussie, werkt heel fijn. Ben blij dat ik niet de enige ben die dit een flop vond. Jammer dat je zo veel bussen hebt gekocht :/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha fail, zelfs kruidvat eigen merk werkt nog beter :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh hatelijk is dat zeg! Ergens zo naar uitkijken en dan blijkt het echt tegen te vallen. Ook ik heb dit gehad met volumesprays. Qua volume, maar ze waren vooral ook overdreven plakkerig terwijl er op de spray staat dat dat niet zo is. Heel misleidend allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh hatelijk is dat zeg! Ergens zo naar uitkijken en dan blijkt het echt tegen te vallen. Ook ik heb dit gehad met volumesprays. Qua volume, maar ze waren vooral ook overdreven plakkerig terwijl er op de spray staat dat dat niet zo is. Heel misleidend allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!