Mannen met make-up, not done?

Hi allemaal! De laatste tijd ben ik helemaal OBSESSED door een paar YouTubers. Dit zijn bijzondere mensen, want... het zijn mannen die met make-up bezig zijn. Ik bespreek vandaag mijn favoriete mannelijke beauty YouTubers met je én ik vertel wat ik er van vind dat het mannen zijn.1. Jeffree Star

Ik HOUD van Jeffree Star. Natuurlijk is hij bekend van zijn make-up lijn, maar nog niet iedereen weet dat hij nu ook volop tutorials maakt op Youtube. Ik vind hem heel grappig en daarom leuk om naar te kijken. Daarnaast vind ik het leuke aan hem dat hij geen drugstore producten gebruikt. Hij is een echt luxepaardje, maar daardoor zie je wel meteen de nieuwste, high-end producten in actie.


2. Manny MUA

Ik heb hem al duizend keer genoemd op mijn blog denk ik, maar hier nog een keer: Manny Guiterrez oftewel MANNY MUA! Hij is zooooo leuk. Ik moet altijd lachen om zijn filmpjes, zijn manier van bewerken vind ik ook heel prettig om naar te kijken. Zodra een filmpje van hem online staat, moet ik het meteen kijken.


3. Patrick Starrr

Patrick Star kijk ik niet altijd, maar als ik eenmaal aan het kijken ben zijn we zo een paar uur verder. Zijn stijltje is nogal heftig met véééél foundation en vééééél lagen poeder, dus het is niet per se zo dat ik zijn looks snel na zou maken. Ik vind Patrick persoonlijk het 'mannelijkst', dus ik vind het fascinerend om te zien hoe hij van man naar vrouw gaat. Zo knap!


4. Bretman Rock

De meest hilarische van het stel moet Bretman Rock zijn. Ik zou zeggen, ga hem zeker volgen op Instagram! Naast dat hij heel grappig is, maakt hij ook serieus mooie looks waar je iets van kunt leren. Je moet wel tegen een beetje grove humor kunnen (waarschuwing, haha). Ik ben groot fan.
Maar, wat vind ik hier nu van, mannen die make-up dragen? Zoals je hierboven al een beetje kon lezen- ik vind het geweldig. Ik vind het heel jammer dat er zoveel mensen zijn die tegen mannen zijn die make-up dragen. Meestal heeft dit er mee te maken dat de meeste mannen homoseksueel zijn. Het is zo treurig dat er veel nare reacties komen, maar ik denk dat het over tien jaar veel normaler is dat mannen make-up dragen of er intensief mee bezig zijn. Ik hoop in elk geval dat dit gebeurt en dat het snel normaal is om elkaar gewoon te accepteren zoals we zijn. Ik ben van mening dat de bovenstaande mannen misschien nog wel beter zijn dan de meeste vrouwen en dat het totaal niet uit maakt of je een man of vrouw bent!

Wat vind jij van mannen met make-up?

4 opmerkingen

 1. I LOVE Jeffree Star! Ik ontdekte hem toen hij in de video voorkwam van Nikkietutorials waarin ze zich samen gingen opmaken. Ik vind hem echt helemaal ge-wel-dig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk, ik ga er zeker eens kijkje nemen :)
  Ik vind mannen met make-up wel leuk en soms kunnen ze het beter dan vrouwen hahahaa!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik ken ze allemaal en ik vind ze stuk voor stuk leuk om naar te kijken. Ik vind Jeffree Star ook zo grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, if ONLY mannen met make-up net zo geaccepteerd werden als vrouwen met make-up. Dan is er eindelijk een eind aan het 'je draagt teveel make-up' debat :') Ik kijk eigenlijk geen enkele van deze Youtubers (al wist ik nooit hoe Bretman Rock heette, nu ga ik hem volgen!) maar ben wel groot fan van RuPaul's Drag Race, waar de mannen ook lagen make-up dragen. Zeker genieten! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!