Beschamende dingen die ik vroeger deed

Helaas heb ik niet heel veel foto's meer van 'vroeger', maar ik heb er toch een paar verzameld voor vandaag! Ik wil je laten zien welke beschamende dingen ik vroeger deed (en nu niet meer, natuurlijk). Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even verder!De bovenstaande foto is trouwens gemaakt in 2010, haha! Ik was 16 en vond mezelf blijkbaar heel grappig en cool.


Hierboven een compilatie van dingen die ik NU aan je ga verklaren! Deze foto's zijn tussen de 8 en 5 jaar oud, mocht je het je afvragen :-)

1. VEEL te veel mascara
Ik ben altijd wel uitgesproken geweest op het gebied van make-up. Ik denk dat ik 12 was toen ik begon met het dragen van mascara en ik vond het helemaal leuk. Het was vroeger mijn hobby om zoveel mogelijk lagen op mijn wimpers te smeren. Daar ben ik nu echt helemaal van af gestapt.

2. Veel te veel blush
Nog zo'n dingetje. Ik was elke ochtend zo enthousiast bezig met mijn blush dat ik er uit zag als een aardbei. Vandaag de dag ben ik zo bang om er weer zo bij te lopen dat ik het meerdere keren per dag check.

3. Mijn haar veel te licht blonderen
Ik weet het nog zó goed, rond mijn 17e kwam ik in een fase waarin ik vond dat mijn haar steeds lichter blond moest zijn. Ik heb daar helaas geen goede foto's van, behalve de foto linksonder waar ik het aan het krullen was. Mijn god, het was zoooooo wit! Echt geen gezicht. Ik bleekte het met een Syoss ontkleurder die nu nog steeds te koop is.

4. Een te lage broek met de welbekende Björn Borg boxer
Bijna iedereen op de middelbare school deed dit, maar zó ontzettend voor lul: een veel te lage broek dragen met daarboven een randje van je Björn Borg boxer. Momenteel heb ik geen één meer en ben ik juist fan van wat hogere broeken.

5. Honderd lagen Essence mousse foundation
Eigenlijk heb ik nooit echt puistjes gehad, maar toch vond ik dat ik altijd heel veel foundation moest dragen. Het liefst de goedkope Soft Touch mousse van Essence, dan kon ik extra veel lagen aanbrengen. Achteraf snap ik niet waarom ik dat deed, een verschrikkelijke cake-face was het resultaat meestal.

Waar schaam jij je voor?

7 opmerkingen

 1. Super leuk artikel, veel dingen zijn herkenbaar. Ik tekende mijn wenkbrauwen altijd enorm bij. Terwijl ik ze eerst heel dun epileerde. Echt verschrikkelijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha leuk hoor, Ik ben natuurlijk al wat ouder dus echt in de disco-days opgegroeid. Oogschaduw in alle kleuren van de regenboog (houd het nu meestal bij vrij naturel tinten), Haar touperen en ook dat heft alle kleuren wel gehad. Vooral lang een kopertint. Als ik nu foto's zie ai What was I thinking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, tienerjaren zijn een bom aan beschamendheid. Ik had 2 jaar het enige idee om superveel zwarte eyeliner op mijn waterlijn te dragen, wat mascara op mijn bovenste wimpers en that's it. Ik ben er zo door getraumatiseerd dat ik nog steeds mijn waterlijn bloot laat...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh haha dit is zo herkenbaar, vooral die gekken gezichten foto's en dan zette ik die altijd op hyves en wilde ik graag reacties en respect! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Die lage broek met de boxer... herkenbaar hihi. Jeetje, wat een tijd was het toch hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat met die boxer deed iedereen, haha. Mascara gaat ook wel eens hard als je even niet oplet :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice photos! You have so good lashes! Do you want to be friends with me on bloglovin? If yes, just follow me and I'll follow your blog back ASAP!<3 http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!