Nooit-gereviewed mini reviews

Holaaa! Soms kom je ineens producten tegen waarvan je denkt 'hey, dat zou ik toch eens moeten reviewen' maar het komt er niet van. Je vergeet foto's te maken en dan is het product ineens bijna op... oeps! Ik heb een aantal producten verzameld die ik nooit heb gereviewd, maar die wél een review waard zijn. Kijk mee!
Kiko Mat Fluid

Deze kocht ik inmiddels alweer drie maanden geleden. Ik wilde hem meteen reviewen, maar ben het toen helemaal vergeten! Het flesje is nu bijna leeg, ik heb hem dagelijks gebruikt. Enorm fijn, licht spul dat goed intrekt en mijn make-up langer mat houdt. Ik zou hem helemaal perfect vinden als er een beschermingsfactor in zat. Deze koop ik zeker opnieuw!


Etos Make-up Fixing Spray

Deze kreeg ik eind december in een groot pakket. Ik weet na 5 maanden nog steeds niet wat ik er van vind. Er zit alcohol in waardoor ik niet per se geloof dat het heel goed is voor de huid. Of het werkt vind ik heel lastig te vertellen, ik merk in ieder geval geen enorm verschil. De ene dag gaat mijn make-up hoe dan ook sneller 'glijden' dan de andere dag. Ik koop hem niet opnieuw.


Bvlgari Omnia Coral parfum

Dit is mijn favoriete zomergeur. Zo lekker, zo fris en zo chique! Het kost wel een aardige duit (79 euro voor 65ml), maar het is het waard. Zoals Ici Paris het zegt: 'Omnia Coral doet denken aan de zonovergoten dagen, heldere blauwe luchten en zinderende kleuren van de mediterrane zomer'. Voor mij klopt dit ook echt, ik draag hem graag op vakantie. Bevat rood koraal, hibiscus en granaatappel.


Essence All About Matt! fixing compact powder

Dit is mijn derde poeder van Essence. Ik gebruik hem dagelijks om concealer te setten en mijn nek qua kleur te matchen met mijn gezicht. Voor mij is het grote voordeel dat hij een wit waasje achterlaat: het is als een matte highlight voor een zeer lichte huid. Liefde! En dat voor 3 euro.


Action geurkaarsen

Dan heel iets anders: een kaars. Bij de Action kwam ik meerdere geuren tegen in een blikje en ik verwachtte er niet zo veel van. Dat had ik helemaal verkeerd! Deze ruikt zo lekker, zo 'vers' en luxe dat je nooit zou denken dat hij van de Action vandaan komt. Ik heb inmiddels al een paar kaarsen met vijgengeur opgebrand en ga nu aan de sandelhout beginnen. Kost nog geen 1,50 euro!


Nivea Refining clear-up strips

Als laatste, maar zeker niet minste: de Refining clear-up strips van Nivea. Ik dacht altijd dat er onderling niet zo heel veel verschil zou zitten tussen neusstrips/poriënstrips, maar echt wel! Dit zijn de beste die er zijn. Ik gebruik dit ongeveer om de twee weken om mijn poriën zeer intensief te reinigen (of beter gezegd leeg te halen). Werkt zó goed! Kost 6,20 per pakje. Niet goedkoop, maar vaak in de aanbieding.

Dit waren mijn mini-reviews! Ken jij deze producten en zo ja, wat vind jij er van?

3 opmerkingen

 1. Wat een leuk artikel op deze manier, klinkt goed liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel op deze manier, de neusstrips van Nivea ben ik nu wel nieuwsgierig naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zo leuk, die mini reviews :D Dat luchtje ziet er gaaf uit! Lijken me fijne spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!