8x Beautyhacks die ik vaak gebruik (Vakbeurs Uiterlijke Verzorging)

Aloha iedereen! Ik werd uitgenodigd voor de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging! Het kan dus zijn dat je mijn naam herkent van de post van John Beerens. Als je nieuw bent: welkom en leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik ben Iris en hier vind je acht keer beautyhacks die ik vaak gebruik (zoals vandaag gepresenteerd tijdens de Vakbeurs). Volg mij ook zeker via Bloglovin om geen artikel te missen.
Hack #1: Prime ALLES

Je weet natuurlijk dat er oogschaduwprimer bestaat. Daarnaast is gezichtsprimer steeds populairder aan het worden. Mijn hack? Prime ALLES. Er zijn speciale primers van lippen, ogen, gezicht en zelfs haar. Een beetje primer in je wenkbrauwen maakt bijvoorbeeld zoveel verschil: mijn wenkbrauwen zitten echt muurvast als ik er wat primer onder gebruik.


Hack #2: Wattenstaafje als beautytool

Wattenstaafjes zijn super handig om foutjes in je make-up te corrigeren, maar wist je dat er nog zoveel meer mee kunt doen? Maak je oogschaduw en eyeliner extra strak door met een wattenstaafje met concealer langs de lijn te werken. Bam! Aan de andere kant kun je het wattenstaafje ook als smudger gebruiken: zet een lijntje onder het oog met oogpotlood en maak het smokey met het wattenstaafje. Daarnaast kun je onderweg ook makkelijk je lippen en oogschaduw met een staafje aanbrengen. Supergoedkoop en veelzijdig!


Hack #3: Wimpers verlengen met wattenschijf
Baal je van je korte wimpers? Er is een héél goedkope hack voor jou beschikbaar waar je alleen maar een wattenschijf voor nodig hebt. Het is simpel: scheur een wattenschijfje doormidden zodat je wat 'vezeltjes' hebt losgemaakt. Ga er met een spoolie (wenkbrauwborsteltje) langs zodat er vezels op het borsteltje zitten. Breng een laag mascara aan en ga er met de vezeltjes overheen. Nog een laagje mascara en klaar ben je! De vezeltjes van het wattenschijfje zorgen als het ware voor een wimperextensie. Door een tweede laag mascara aan te brengen verbloem je dat je de wimper langer hebt gemaakt :-)


Hack #4: Parfum en Vaseline

Je kent het wel. Je hebt je parfum opgedaan en hebt na een halfuur al het gevoel alsof je er niets meer van ruikt. Nog een budgetproof tipje: smeer een beetje Vaseline op je polsen. De Vaseline maakt je huid vettig en een ingevette huid houdt parfum langer vast. Je zult merken dat je parfum veel langer aanwezig blijft.


Hack #5: Haarlak en kwasten

Dit is mijn favoriete hack en misschien wel 'mijn geheim': haarlak op mijn eyeliner en wenkbrauwkwast. De meeste kwasten hebben haartjes die alle kanten op staan. Door er een sterke haarlak in te sprayen, zet je de haartjes stijf omhoog en kun je je eyeliner en wenkbrauwproduct véél strakker aanbrengen. Let wel op dat het niet té hard wordt- je wil je wenkbrauwen niet bewerken met een mes ;-)


Hack #6: Sneller wenkbrauwen/snor ontharen

Ik kan bij elke hack wel zeggen 'oooo maah gahhdd, echt m'n favoriete hack', maar dit is er eentje die ik niet kan missen. In de supermarkt zijn er wel ontharingsstrips voor het gezicht te koop (en zelfs voor de wenkbrauwen), maar die zijn vaak veel te groot en ook nog eens duur. Tip: koop gewoon de ontharingsstrips voor de benen. Je kunt hier super lang mee doen! Knip ze in korte, rechthoekige vorm zodat je ze precies onder je wenkbrauw kunt plaatsen. Wenks on fleek, gegarandeerd! En dat voor een lage prijs.

Hack #7: Plakband

Dragqueens weten er wel raad mee, en ik snap waarom! Nu ik zelf bezig ben met visagie, maak ik regelmatig gebruik van plakband. Zorg wel dat je het een paar keer op je hand hebt 'ontplakt' zodat je niet je gezichtshaartjes meeneemt. Plaats het plakband bij het oog om je oogschaduw en eyeliner superstrak aan te kunnen brengen. Als je nog verder wil gaan, kun je het bij je kaaklijn en jukbeenderen gebruiken om super strak te shapen.


Hack #8: Zacht, glanzend en klitvrij haar

Ik sluit graag af met twee fantastische producten die alle twee bij John Beerens te verkrijgen zijn, namelijk de Tangle Teezer en Moroccanoil Light. Dit is een stercombinatie voor glad, zacht, glimmend en klitvrij haar. De olie kost misschien wel even wat, maar in principe is dit alles wat je nodig hebt voor een stralende coupe.

Ik hoop dat je wat hebt geleerd van dit artikel! Als je op de beurs was, laat een reactie achter! Vind ik super leuk.

4 opmerkingen

 1. Leuk artikel Iris, ik hoop dat je presentatie een success was?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prime alles inderdaad! Doe ik ook altijd. Parfum en vaseline moet ik nog testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa ik gebruik altijd de plakbandjes truc, die werkt zó goed! De andere tips ga ik snel even uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke artikel en vooral fijne tips, ik hoop dat je presentatie een succes was?
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!