Een andere mij- naar de kapper!

Precies een week geleden (als je dit leest is het zaterdag) ging ik naar de kapper. Ik besloot zomaar ineens dat ik klaar was met mijn lange haar. De schaar moest er in! Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan zeker even verder!


.
Even voor de duidelijkheid, dit hierboven zijn (maffe) vooraf foto's! Ik had echt al best lang haar, maar het was ontzettend gespleten. Op het oog zie je dat niet zo erg (want olie en verzorging), maar ik merkte het zelf gewoon. Je zag de breukjes zitten in mijn haar en ik wilde het niet zo ver laten komen dat echt alles er weer af moest- dat heb ik een jaar of drie geleden al gehad.


Zo ziet het er nu uit! Omg! Zeker van de achterkant is heel veel af, wel 15 centimeter.

Het is een nu een week geleden en nog steeds weet ik niet zo goed wat ik er van vind. Ik was namelijk best wel blij met mijn lange haar, maar ik wist dat het niet 100% gezond was. Daarom was dit bijna 'noodzaak'. Ik denk dat mijn haar niet zo blij werd van de highlights die ik regelmatig liet zetten. De onderste punten zijn dan ook meerdere keren opnieuw meegeverfd.

Het allerliefst had ik mega lang, dik en vol haar, maar dat lukt me helaas niet zolang ik het blijf kleuren. Sommige mensen kunnen het maar door en door laten groeien, maar voor mij zit dat er niet in. In de toekomst zal ik ook zeker extensions overwegen, maar op het moment zou het financieel niet zo slim zijn als ik dat als prioriteit stelde ;-)

Ik ben wel benieuwd naar jullie mening. Wees gerust eerlijk, want ik ben niet zo snel beledigd. Welk team ben jij, kort of lang?

4 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur! En ook de lengte vind ik erg mooi hoor. Snap dat het wennen is, maar je kan het erg goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap dat je je lange lokken mist, zou ik ook hebben. Maar het staat je wel erg leuk hoor! Dit kapsel kun je prima hebben meid. En gezond haar is ook belangrijk natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lengte prachtig. Ik houd van die lengte. Lang genoeg om er nog vanalles mee te kunnen. Meestal als het langer wordt gaat het ook heel sluik hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind kort steeds leuker worden! ik heb een jaar geleden gedoneerd en zou het zo opnieuw doen! Nog eventjes sparen en wie weet kan het na de zomer weer :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!