Catrice Glam&Doll Sculpt & Volume mascara review


Wohoo, nummer twee in de nieuw-van-Catrice reeks! Vandaag is de beurt voor de Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume mascara. De vorige keer zat er een soortgelijke mascara in de assortimentsvernieuwing die ik al erg fijn vond. Is deze mascara weer een topper of kun je hem beter laten liggen? Lees verder!

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume mascara- 3,99 euro via Kruidvat
De vorige keer heb ik dus ook een Glam&Doll mascara meegenomen, namelijk de 'Blackest False Lashes' mascara. Qua verpakking lijken ze heel erg op elkaar! Ik was al heel erg te spreken over de vorige versie, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Sowieso vind ik de mascara's van Catrice helemaal prima. YOU BETTER BE GOOD, Catrice.


Wat Catrice zegt: "Definieer elke wimper met deze Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume 010 Black Mascara. De diepzwarte textuur definieert je wimpers perfect en zorgt voor volume en krul zonder te klonteren."


Het grootste verschil tussen de vorige versie en deze versie zit hem in het borsteltje. Boven oud, onder nieuw. Het nieuwe borsteltje is recht en de oude een beetje gebogen. Verder valt er niet heel veel nieuws aan te ontdekken. Beide borsteltjes zijn plastic, dus niet zo traditioneel 'harig'.


Een heel dun laagje en een nieuw wenkbrauwproduct waar je heeeeel binnenkort iets over kunt lezen op Irispraat.nl! Lengte geeft de mascara zeker, zelfs met een heel dun laagje.


Met eyeliner en nog een extra laagje. Ik kijk een beetje stoned, maar dat komt omdat ik de eyeliner er mooi op wilde hebben, haha.


Ik draag de mascara bijvoorbeeld op deze foto's.

Al met al een prima mascara met een mooie prijs, die niet brokkelt of vlekt gedurende de dag. Geeft veel volume en lengte en maakt de wimpers hartstikke zwart. Ik heb er weinig op aan te merken, behalve dat 'ie niet heel vernieuwend of spannend is. Als je de oude mascara al/nog in je bezit hebt, zou ik het daarbij houden denk ik.

Wat vind jij van de mascara?

6 opmerkingen

 1. Oeh dat ziet er heel goed uit ! Lijkt me een erge fijne mascara voor een tof prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik nog nooit Catrice mascara gebruikt haha?! Bedenk ik me nu ineens.. Ik ga deze onthouden wanneer de mijne op is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de oude mascara ook wel eens gehad. Vond hem wel fijn maar niet spectaculair.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat. Ik post volgende week over 2 mascara's die helaas een beetje mweh zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi resultaat! Helaas zal ik deze moeten skippen. Mijn wimpers zitten alleen mooi als ik een waterproof mascara gebruik, anders gaan ze door de dag heen uitzakken, erg jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!